Bereid u voor op de koudste winter in 100 jaar!

De koudste winter in 100 jaar is in aantocht, tenminste als we de wetenschap mogen geloven. Het kan daarom geen kwaad om de voorbereidingen alvast te starten met een dikke jas, warme wanten én niet te vergeten een nieuwe winterwielenset.

Bij lage temperaturen, al vanaf 7°C en bij sneeuw of zware regenval, zijn winterwielen belangrijk. Ze zijn dus niet alleen essentieel op skivakantie, maar net zo goed op de Nederlandse (snel)wegen.

U kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen via onze werkplaatsplanner of door een bericht te sturen via WhatsApp.

Heeft u een nieuwe winterset nodig? Profiteer dan nu van 15% korting op complete winterwielensets bij Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht.

Uw Porsche is gemaakt voor optimaal en veilig rijplezier!

Winter 2019

Porsche24 ijskrabber

Kunt u het zich al voorstellen? De winter komt eraan! Om ervoor te zorgen dat u deze winter bent voorbereid op hevige vriesbuien kunt u op vertoon van uw Porsche24 ticket een Porsche24 ijskrabber ophalen in een van onze showrooms. Download de app en bemachtig uw ticket!

Download de Porsche24 App

Winterwielensets

Bekijk hier het aanbod van alle complete wintersets voor uw Porsche.

  • Porsche 911
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Macan
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayman
  • Porsche Boxster
Bekijk alle sets

Porsche Webshop

Bent u opzoek naar winteraccessoires voor u of uw Porsche? Vind alle accessoires die geschikt zijn in de Porsche webshop. Hier vindt u onder andere diverse dakboxen, all-weather vloermatten, diverse koffer- en tassensets en niet te vergeten prachtige accessoires voor uzelf.

Bekijk collectie