Porsche Approved Garantie

We kunnen de toekomst niet voorspellen.
Maar wel de kwaliteit.


Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de Porsche modellen. Ook van onze gebruikte Porsches.
Porsche biedt daarom de mogelijkheid om een aflopende garantie te verlengen met een Porsche Approved Garantie. Het is eveneens mogelijk om deze garantie los af te sluiten. Met het oog op financiële zekerheid en gegarandeerde mobiliteit adviseren wij onze klanten om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Wat valt onder een Porsche Approved Garantie? 
De dekking van een Porsche Approved Garantie is grotendeels gelijk aan de dekking van de Porsche Fabrieksgarantie. Dat wil zeggen een volledige dekking met o.a. uitzondering van aan ouderdom onderhevige of slijtage gevoelige onderdelen. Daarom moet uw auto regelmatig worden verzorgd en onderhouden. Optische en akoestische defecten evenals ouderdom en slijtage zijn geen gebreken en zijn daarom van Porsche Approved uitgesloten.

Aan ouderdom / slijtage zijn onderhevig:

 • Ruitenwisserbladen
 • Wielen
 • Remblokken en remschijven
 • Schokbrekers
 • Koppelingsplaat en koppelingsdruklager
 • Aandrijfriem inclusief omloop- en spanrollen
 • Bougies
 • Accu’s
 • Expansievat PDCC
 • Koelmiddel
 • Alle lampen (exclusief xenon- en ledverlichting)
 • Alle filters, vloeistoffen, oliën en vetten

Wat zijn de voordelen?
Voor een eenmalig vast bedrag sluit vele u onverhoopte reparatiekosten, die voorheen onder de fabrieksgarantie vielen, uit. Deze financiële zekerheid wordt aangevuld met gegarandeerde mobiliteit. Kortom; net als bij een nieuwe Porsche hoeft u zich minder zorgen te maken over problemen en bijbehorende reparatiekosten, mochten deze zich onverwachts toch voordoen. Ook de Porsche mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance, is namelijk bij een Porsche Approved Garantie inbegrepen. Porsche Assistance treedt in werking bij pech, ongevallen of diefstal en heeft een dekkingsgebied van heel Europa. De uitgebreide hulpverlening varieert o.a. van assistentie bij lekke banden, lege accu’s en uitval van systemen tot hulp na het tanken van de verkeerde brandstof.

De voorwaarden 
Het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is mogelijk voor Porsches met een maximale leeftijd van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. De garantie is overdraagbaar bij particuliere verkoop of verkoop binnen de Porsche organisatie.

De Porsche Approved Garantie geldt voor een periode van 12 of 24 maanden. Ook als u uw auto niet met een Porsche Approved Garantie hebt gekocht of als de standaard garantietermijn al is verstreken kunt u de Porsche Approved garantie aanvragen. Let op, uw Porsche moet dan 90 dagen op uw naam staan.

Alvorens de garantie verlengd kan worden, moet de Porsche een 2,5-uur durende 111-puntencheck met succes doorlopen. Tip: indien u de check laat uitvoeren vóórdat uw huidige garantie is verlopen vallen eventuele problemen die tijdens de check worden geconstateerd wellicht onder uw huidige garantie.

De prijzen

  1 jaar - Porsche Approved Garantie* 2 jaar - Porsche Approved Garantie*
Porsche Boxster € 1.505,91 € 2.160,91
Porsche Cayman € 1.505,91 € 2.160,91
Porsche 911 € 1.950,91 € 2.960,91
Porsche Macan € 1.675,91 € 2.460,91
Porsche Cayenne € 1.850,91 € 2.780,91
Porsche Panamera € 1.995,91 € 3.040,91

*Bovenstaande bedragen zijn incl. BTW. Het bedrag is opgebouwd uit de kosten voor de verzekeringspremie (BTW vrij), de aanmelding en activatie, de mobiliteitsgarantie, het keuringscertificaat en de 111-puntencheck.

*Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op Porsche Approved Garantie verlengingen. Indien u los een Porsche Approved Garantie afsluit wordt er €100,- extra in rekening gebracht. 

Let op: Indien u na uitvoering van de 111-puntencheck alsnog besluit om geen garantieverlenging af te sluiten dan brengen wij u daarvoor óók € 225,- incl. BTW in rekening

Contact
Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie, of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar uw vraag of aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy