Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ice experience

Porsche Ice Experience

Porsche Ice Experience – een onvergetelijke ervaring op 66° noorderbreedte in Levi (Finland).

In het Noorden van Finland, 300 kilometer boven de poolcirkel, op een bevroren meer staan met staan met spikes geprepareerde Porsches klaar voor een waanzinnige Porsche Ice Experience. Tijdens deze 5-daagse reis wordt gecontroleerd driften uw tweede natuur en rijdt u 3 volle trainingsdagen onder de meest uitdagende omstandigheden in de nieuwste Porsche.

Porsche Ice Experience
De Porsche Ice Experience package bestaat uit:

 • Een 5-daagse reis naar het Porsche Driving Center in Lapland, waarvan 3 dagen wordt gereden.
 • Inclusief vlucht naar Kittila Airport en transfer naar het hotel.
 • 4 Nachten in Levi Hotel Panorama gelegen op de berghellingen van Levi
 • Inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Inclusief instructeur en het bereiden van de nieuwste Porsches
 • Verschillende andere leuke activiteiten

Programma’s Porsche Ice Experience
Bij Porsche Ice Experience zijn er 3 programma’s beschikbaar. Elk programma heeft een eigen moeilijkheidsgraad, variërend van de instaptraining ‘Ice Experience’ tot het prestatiegerichte programma ‘Ice Force Pro’. Zie onderstaand alle programma’s van Porsche Ice Experience:

 1. Ice Experience
  Het eerste programma: Ice Experience is de perfecte training voor een eerste Porsche Ice Experience. In een ontspannen setting, met veel professionele begeleiding, leert u op gevarieerde parcours de diverse technieken van het driften en het ijs-rijden. Tijdens het Ice Experience programma wordt er gereden in Porsches met 1,5 mm spikes op de banden. U start als beginner, maar u zal uzelf verbazen welk niveau uw rijvaardigheid op sneeuw en ijs in deze korte tijd bereikt.

 2. Ice Force
  Heeft u tijdens het eerste programma van Porsche Ice Experience de technieken van het sneeuw- en ijs-rijden onder de knie gekregen en smaakt deze reis naar meer? Dan is het tweede programma Ice Force het programma voor u. De technieken die u bij het Ice Experience programma heeft geleerd kunnen worden toegepast op grotere parcours, waarbij de uitdaging groter is, de snelheden hoger zijn en u uitgedaagd wordt om diverse technieken gecombineerd uit te voeren om het parcours zo snel mogelijk af te leggen. De ideale racelijn op het ijs wordt steeds belangrijker. Daarnaast is er meer grip omdat er op langere spikes wordt gereden.

 3. Ice Force Pro
  Voor de echte sneeuw- en ijsexperts biedt Porsche Ice Experience het Ice Force Pro programma. Het summum op het gebied van ijs-rijden, de hoogste moeilijkheidsgraad en de grootste uitdaging die Porsche in Finland te bieden heeft. Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan het Ice Force Pro programma als u het programma van Ice Force succesvol heeft doorlopen. U rijdt hier vaak met modellen uit het topsegment van Porsche, waaronder bijvoorbeeld de 911 GT3 of echte Cup auto's. Vaak zijn deze Porsches voorzien van competitiespikes zoals die ook in de rallysport gebruikt worden. Hiermee heeft u een gripniveau en bereikt u snelheden, die u nooit op sneeuw en ijs voor mogelijk heeft gehouden. U zult merken, bij dit programma gaan de instructeurs tot het uiterste en gebruiken zij alle mogelijke middelen, waaronder analysetechnieken uit de autosport, om het laatste beetje snelheid uit u en de Porsche te halen.


Deelnemen Porsche Ice Experience
Heeft u interesse om deel te nemen aan een van de Porsche Ice Experience programma’s voor de ultieme Porsche ervaring? Download dan de Porsche24 app en meld u aan. Indien u vragen heeft of meer informatie wil over prijzen en beschikbaarheid vul dan onderstaand formulier in. Let op: Porsche Ice Experience is ieder jaar opnieuw uitverkocht, dus registreer op tijd uw interesse en eventuele deelname.

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy