Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Destination Porsche

Een eerste bezoek aan Porsche Centrum Brabant.

Een eerste bezoek aan Porsche Centrum Brabant.

Na maanden van plannen, tekenen, vergunningen en rekenen is de bouw van Porsche Centrum Brabant nu daadwerkelijk begonnen. Zonder veiligheidsschoenen en een bouwhelm is de bouwplaats dan ook niet meer te betreden; funderingen zijn gestort en de staalconstructie wordt geplaatst!

Meer informatie
Klein maar groots

Klein maar groots

Van schetsen tot luchtfoto’s en driedimensionale computertekeningen: er zijn al veel invalshoeken geweest om het aankomende Porsche Centrum Brabant te bekijken. Maar de grootste beleving, dé manier om alvast een blik in de toekomst van Porsche in Brabant te werpen, komt juist van de kleinste invalshoek. In schaal 1 op 87, om precies te zijn!

Meer informatie
Building with Excellence

Building with Excellence

De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels afgerond en op dit moment kunnen we stellen dat we definitief zijn begonnen met de bouw van ons nieuwe Porsche Centrum Brabant. Maar hoe wordt de bouw eigenlijk gemanaged en wie zijn daar allemaal bij betrokken?

Meer informatie
The road to

The road to

Aan de Heusdensebaan, midden in het groen van Oisterwijk en recht in het hart van Brabant worden nu al de eerste schimmen zichtbaar van het nieuwe Porsche Centrum Brabant. Na in Oirschot flink uit onze jas te zijn gegroeid en onze werkzaamheden zich inmiddels verdelen over meerdere panden op het industrieterrein aan de Scheper, zullen we in het nieuwe clubhuis eindelijk weer gezamenlijk onder een dak fungeren.

Meer informatie
Een nieuw pand, een nieuwe locatie én een nieuwe naam: Porsche Centrum Brabant.

Een nieuw pand, een nieuwe locatie én een nieuwe naam: Porsche Centrum Brabant.

In 2022 zal gestart worden aan de bouw van een nieuw hoofdstuk in de decennialange historie van Porsche in Noord-Brabant. Aan de Heusdensebaan in Oisterwijk zal een volledig nieuw te bouwen dealerbedrijf verrijzen, geheel volgens de recent geïntroduceerde ‘Destination Porsche’ bouwstijl van het beroemde en sportieve merk uit Stuttgart. Vanaf juni 2022 wordt gestart met de sloop van de huidige bebouwing, waarna in het derde kwartaal van dat jaar begonnen zal worden met de bouwperiode. Oplevering wordt circa één jaar later verwacht.

Meer informatie