Porsche Advanced Driver Training

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle actuele evenementen, rijtrainingen, de mooiste routes en het laatste Porsche nieuws? Download dan de Porsche24 app!

Porsche Advanced Driver Training.

Elke Porsche bezitter weet dat een Porsche speciaal is en dat geldt in het bijzonder voor het prestatieniveau. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche erom om dagelijks gebruikt te worden. Om hier optimaal en op een veilige manier van te kunnen genieten, zijn er de Porsche Advanced Driver Trainingen.

De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn 3 uur durende 1-op-1 rijtrainingen. Uw instructeur leert u om alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. U zoekt de dynamische grenzen van uw Porsche op, maar dan wel rekening houdend met de weersomstandigheden en andere weggebruikers. Veiligheid is het toverwoord, beheersing en stuurvaardigheid staan daarbij centraal.

Uw instructeur wijst u er ook op onder welke omstandigheden de assistentiesystemen van uw Porsche u kunnen ondersteunen – niet alleen in situaties waar het er om gaat, maar ook bij het ervaren van maximaal rijplezier.

De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn dan ook dé manier om het beste uit uw Porsche en uzelf te halen – een rijtraining om nooit te vergeten.

Het aanbod van de Porsche Advanced Driver Trainingen is breed. Zo zijn er twee niveaus en aparte modules die focussen op het gebruik van hybride- en connectiviteitstechnologie. Speciaal voor de eigenaren van een klassieke Porsche is er de Porsche Advanced Driver Training Classic. Ook voor jongen nog minder ervaren bestuurders die recent hun rijbewijs gehaald hebben, is er een speciale training: de Porsche Young Driver Training.

Prijs
De Porsche Advanced Driver Training krijgt u cadeau bij aankoop van een nieuwe Porsche. De Porsche Advanced Driver trainingen zijn ook te koop. De prijs voor een 3 uur durende training bedraagt € 349,-.

Porsche Advanced Driver Training
Het trainingsprogramma is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder.


Naast de reguliere Porsche Advanced Driver Training zijn er twee verdiepingsopties:

  • Optie: Porsche Advanced Driver Training Hybrid
    Speciaal voor kopers van een Porsche met plug-in hybride technologie is er de Advanced Driver Training Hybrid. Hierbij draait alles om het optimaal gebruiken van de geavanceerde hybridetechnologie van een Porsche. U leert hoe u Porsche E-Performance inzet voor maximale prestaties en hoe u deze gebruikt om een zo laag mogelijk verbruik te realiseren.  • Optie: Porsche Advanced Driver Training Connect
    Nieuwe Porsches zijn vergaand ‘connected’. Daarmee gaat een compleet nieuwe wereld open, niet alleen op het gebied van rijplezier, maar ook als het gaat om comfort en gebruiksgemak. In deze speciale module van de Porsche Advanced Driver Training maakt u kennis met alle mogelijkheden én finesses, zodat u maximaal kunt profileren van alle functionaliteiten.

Porsche Advanced Driver Training 2
Na het volgen van de Porsche Advanced Driver Training krijgt u van uw instructeur te horen of u klaar bent voor de volgende stap: de Porsche Advanced Driver Training 2. Ook bij deze training voor gevorderden staan beheersing en stuurvaardigheid centraal. Het rijplezier krijgt echter een extra dimensie door de hogere bochtsnelheden en door speciale oefeningen als de noodstop in een bocht. Ook deze training vindt plaats op de openbare weg, dus staat veiligheid op de eerste plaats.Porsche Young Driver Training
Eigenaren van een Porsche hebben vaak ook (klein)kinderen die graag in een Porsche willen rijden. Daarom ontwikkelde Porsche de speciale Porsche Young Driver Training. Deze 1-op-1 training bevat alle elementen van de Porsche Advanced Driver Training, maar is volledig gericht op jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben behaald. Het op een veilige manier ervaren van rijplezier is de kern van deze training – leren was nog nooit zo leuk.Porsche Advanced Driver Training Classic
Een klassieke Porsche biedt een bijzondere dimensie van rijplezier en die ontdekt u tijdens de Porsche Advanced Driver Training Classic. Ook bij deze training op de openbare weg staat de combinatie van rijplezier en veiligheid centraal. Uw instructeur helpt u actief om alles uit uw Classic te halen. Wat deze training uniek maakt is de heel-and-toe module, waarin de aandacht volledig is gericht op de klassieke rem-/ koppeltechniek.Contact
Interesse om deel te nemen aan een Porsche Advanced Driver Training? Laat dan, geheel vrijblijvend, uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen en u voorzien van alle informatie, prijzen en beschikbaarheid. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy