Tequipment-accessoirezoeker

Elke Porsche is uniek en wordt unieker met Porsche Tequipment. Het assortiment aan accessoires geeft u de mogelijkheid om uw auto te personaliseren. Zo maakt u uw Porsche helemaal naar uw eigen wens in elk seizoen.

Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Chris van Hoek
Parts Manager Porsche Centrum Eindhoven
Tel: 088 8 911 917
E-mail: C.van.Hoek@porschecentrumeindhoven.nl

Bart van der Donk
Parts Adviseur Porsche Centrum Eindhoven
Tel: 088 8 911 936
E-mail: B.van.der.Donk@porschecentrumeindhoven.nl

Jord Trum
Parts Adviseur Porsche Centrum Eindhoven
Tel: 088 8 911 987
E-mail: J.Trum@porschecentrumeindhoven.nl

Alle opties voor uw model vindt u in de Tequipment accessoirezoeker. Bekijk hier het gehele aanbod.

Porsche Tequipment Finder

Porsche Tequipment Indoor Afdekhoes

Met een Porsche Tequipment afdekhoes is uw Porsche in stijl beschermd tegen vuil. De hoes is model én uitvoering-specifiek, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Ook de materiaalkeuze van de hoes is speciaal op uw Porsche afgestemd; ademend, antistatisch en vuilwerend. Op de voorzijde siert het kenmerkende gekleurde Porsche embleem. Vanaf € 295,-

Porsche Tequipmentfinder

Porsche Tequipment Charge-o-mat 12V acculader

De Porsche Charge-o-mat II accu- en druppellader voorkomt het langzaam leeglopen van uw accu. Hiermee blijft uw accu in goede conditie, wordt de acculevensduur verlengd en kunt u in het voorjaar direct de weg op. Bij Porsche modellen zonder sigarettenaansteker is een adapter beschikbaar om de 12 volt lader aan te sluiten. Vanaf € 103,-

Direct bestellen

Porsche Tequipment Transportmiddelen

Extra laadcapaciteit voor de aankomende wintersportvakantie? Porsche Tequipment biedt een ruim assortiment aan model specifieke accessoires. Het assortiment omvat onder andere dakdragers, dakkoffers en trekhaken. Informeer altijd eerst bij ons magazijn of een accessoire geschikt is voor uw Porsche.

Direct bestellen

PTS Trolley M - PTS Ultralight Edition

Robuuste, ultralichte trolley van uiterst duurzaam en 100% recyclebaar polycarbonaat die terugveert naar zijn oorspronkelijke vorm. Minimum gewicht, maximum efficiëntie. Zeer stabiel door de 4 zwarte, multi-wieltjes. De dubbele telescopische handgreep is makkelijk en traploos in hoogte verstelbaar. De binnenzijde heeft twee compartimenten met rondom ritssluiting en een binnenvoering met geweven Porsche logo.

De trolley voldoet aan de IATA normen voor cabinebagage en past in iedere Porsche kofferbak. 5 jaar garantie. Op verzoek ook beschikbaar in andere kleuren (buitenzijde).

Prijs: € 453,-

Artikelnummer: WAP0354010D

Online bestellen

Dakbox breed 520L, zwart

Afsluitbare zwarte kunststofbox met geïntegreerde imperiaal voor ski's en een volume van ca. 520 liter. Kan aan beide zijden worden geopend. Buitenmaten 2.180 x 895 x 400 mm (lengte x breedte x hoogte).Gezien het formaat van de dakkoffer kan deze niet per post worden verzonden.

Online bestellen