Groot en klein onderhoud

Om optimaal te blijven genieten van uw Porsche is goed en tijdig onderhoud noodzakelijk. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw Porsche uitgebreid gecontroleerd door onze vakkundige monteurs. De controle loopt uiteen van het uitlezen van het foutgeheugen tot een grondige inspectie van slijtage gevoelige onderdelen. Motorolie, diverse filters en een aantal model specifieke onderdelen worden vervangen en vloeistoffen worden aangevuld. Met een officiële Porsche stempel in uw onderhoudsboekje wordt uw keuze voor kwaliteit bevestigd en gaat de restwaarde van uw Porsche aanzienlijk omhoog.

Als bijkomend voordeel kunt u na een grote onderhoudsbeurt, 2 jaar lang, terugvallen op onze uitgebreide mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance. Hiermee is uw mobiliteit gegarandeerd en kunt u gebruik maken van een hoogwaardige dienstverlening voor u en uw passagiers bij onverhoopte problemen onderweg.

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een onderhoudsbeurt inplannen via werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911.