Aankoopkeuring

De aankoop van een Porsche moet een bijzonder feestelijk moment zijn. Uiteraard wilt u later niet verrast worden door hoge onderhoudsfacturen. Daarom wilt u er ook zeker van zijn dat de beoogde Porsche in goede conditie is. Een aankoopkeuring is dan aan te bevelen, wanneer u besluit uw Porsche ergens anders dan bij Porsche Centrum Eindhoven aan te schaffen.

Tijdens deze uitgebreide inspectie bekijken onze technische experts de auto op diverse punten. Zo wordt de conditie en technische staat van carrosserie, onderstel, versnellingsbak, remsysteem en stuurinrichting bepaald. De motor* wordt onderworpen aan een uitwendige inspectie op eventuele lekkages en de mengselsamenstelling wordt gecontroleerd. Ook de laklaagdikte wordt door ons beoordeeld in verband met eventuele spuitwerkzaamheden.

Onze experts weten precies waar ze op moeten letten en kunnen de eventuele gebreken snel lokaliseren. Bovendien controleren zij onderhouds- en schadehistorie en wordt de originaliteit van de Porsche vastgesteld.

Een aankoopkeuring is altijd op korte termijn mogelijk. De uitkomst ontvangt u in de vorm van een keuringsrapport. Na afloop van de keuring neemt een van onze specialisten dit rapport met u door.

De prijs van een Porsche aankoopkeuring bedraagt € 399,- incl. btw.

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een aankoopkeuring inplannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onderaan de pagina.

*Voor een compressiemeting, cilinderlektest en cilinderwand beoordeling door middel van een endoscoop kunt u contact opnemen met een van onze Service Adviseurs.