Schadeherstel

Schade: snel en vakkundig verholpen

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. Porsche Centrum Eindhoven heeft letterlijk alles in huis om uw Porsche weer als nieuw te maken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die binnen de schadeafdeling van Porsche Centrum Eindhoven worden uitgevoerd zijn onder andere:

  • Uitdeuken zonder spuiten (mogelijk bij kleine schadereparaties - nauwkeurig terug brengen van het metaal van uw Porsche in originele vorm)
  • Compleet schadeherstel
  • Ruitvervanging of glasreparatie
  • Interieur schadeherstel

Vakmanschap

Bij Porsche Centrum Eindhoven werken reparatietechnici die door Porsche zijn opgeleid. Daarbij hebben ze de beschikking over gespecialiseerde gereedschappen en (meet)apparatuur. Uiteraard voeren ze schadeherstel uit volgens de strenge richtlijnen van de fabriek en maken ze daarbij gebruik van originele onderdelen.

Gegarandeerd goed gerepareerd

Als een reparatie door Porsche Centrum Eindhoven is uitgevoerd, blijven eventuele fabrieksgaranties van kracht.

Contact

Wilt u graag een calculatie van uw schade op laten maken of wilt u direct een afspraak maken om uw schade te laten herstellen? Neem dan contact op met Egbert Schalks via: + (0) 888 911 911 of via e.schalks@porschecentrumeindhoven.nl. Uiteraard wordt ook de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij voor u uit handen genomen.

Daarnaast kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen via de werkplaatsplanner. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onderaan de pagina.

Schade

Insurance

Voor een goede verzekering adviseren wij de Porsche Insurance of de Porsche Classic Insurance. Klik hier om een offerte te laten maken voor uw Porsche.

Insurance

Haal- en breng service

Wilt u dat uw Porsche wordt opgehaald en thuisgebracht? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor de haal- en breng service.

Haal- en breng service

Lakverzegeling

Wilt u uw Porsche extra beschermen tegen diverse weersomstandigheden? Klik dan hier voor de mogelijkheden met betrekking tot lakbescherming.

Lakverzegeling