Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Classic partner

Porsche Classic Partner

Porsche Centrum Eindhoven uw Porsche Classic Partner.
De beste locatie voor Porsche Classic in Nederland.

Sinds augustus 2015 mag Porsche Centrum Eindhoven zichzelf met trots official Porsche Classic Partner noemen. Als Porsche Classic Partner bieden wij service voor uw Classic Porsche en kunt u bij ons terecht voor een passend advies bij aan- of verkoop van uw Classic Porsche. In de showroom van Porsche Centrum Eindhoven vindt u een prachtige Classic Corner. Daarnaast kunt u bij Porsche Centrum Eindhoven terecht voor een uitgebreid classic aanbod, originele (classic) onderdelen, classic onderhoud of gewoon een goed gesprek over uw klassieker met een van onze experts.

Porsche Classic is meer dan passie en expertise. Het klassieke DNA van Porsche is echt vertegenwoordigd in alle delen van ons bedrijf. Dat maakt ons met trots de perfecte officiële Porsche Classic Partner in Nederland.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Contact Porsche Classic Partner
Wilt u een afspraak inplannen voor Classic onderhoud? Maak dan een afspraak via de online werkplaatsplanner. Heeft u vragen over een Classic Porsche op de website of een andere vraag over het onderhoud van uw Classic Porsche? Neem dan contact op via: (0) 888 911 911 of via info@porschecentrumeindhoven.nl.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!


Porsche Classic Parts Finder

Bent u op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Classic Porsche? Selecteer uw model en bouwjaar en klik op de ‘Toon’ knop rechts. In een nieuw scherm wordt dan automatisch een pdf document geopend.

Eindhoven Classic Team

Ad Geerts - dga PGZ

Ad Geerts - dga PGZ

Nadat Ad jarenlang als directeur werkte voor Porsche Centrum Eindhoven, werd hij in 2014 mede-eigenaar. Ad heeft een enorme interesse in Porsche Classic, zowel op de weg als op het circuit, waar hij een Porsche 964 RSR-replica heeft gereden in het PGZ Classic Racing Team.

e-mail Ad
Peter Damen - Classic Service Specialist

Peter Damen - Classic Service Specialist

Peter Damen is een begrip binnen Porsche Centrum Eindhoven en is één van die zeldzame personen die net zo veel klassiekers als nieuwe modellen de showroom heeft zien verlaten. Zijn geest is een levende catalogus als het gaat om alle ingewikkelde details en oplossingen rondom Classic Porsches. Een échte expert en bovenal een geweldige ambassadeur.

e-mail Peter
Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno is al decennia lang een van de bekende Classic experts binnen Porsche Centrum Eindhoven. Naast zijn enorme ervaring in het werken aan Classic Porsches, is hij ook bezig om de nieuwe generaties monteurs op te leiden en alle ‘ins and outs’ te leren. Dit maakt hem de perfecte man om aan elke Classic Porsche te werken of eigenaren te adviseren wat een klassieker nodig heeft.

e-mail Arno
Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Of hij nu toegang heeft tot onze eigen systemen, een noodoproep doet naar Porsche Motorsport of zijn netwerk voor klassieke onderdelen gebruikt, Chris is in staat om onderdelen voor elke Porsche te zoeken én te leveren. Altijd enthousiast, staat hij voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

e-mail Chris
Peter van der Vorst - Classic Technicus

Peter van der Vorst - Classic Technicus

Peter is een van de hoofdmonteurs bij Porsche Centrum Eindhoven. Met zijn ervaring en liefde voor het merk was het geen verrassing dat hij deze uitdaging aanging toen hij deze kans kreeg. Peter combineert hightech diagnosekennis, geleerd aan de moderne kant van Porsche, met de ouderwetse manier om aan auto’s te werken. Als u op zoek bent om uw Classic Porsche uit elkaar te halen, is Peter uw man.

e-mail Peter
Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors werkt sinds 2014 in de Classic autobranche en verdiept zich graag in de rijke historie van Porsche. Als echte Porsche Classic liefhebber verkoopt Sjors Classics aan medeliefhebbers. Sjors verwelkomt u graag in onze showroom om u alles te vertellen over het huidige Classic assortiment. 

e-mail Sjors

Classic Services

Porsche Classic Partner – Nieuws & Events

Porsche Classic Partner – Nieuws & Events

Jaarlijks vinden er diverse Classic evenementen plaats waarbij Porsche Centrum Eindhoven aan deelneemt. Denk hierbij aan de Techno Classica in Essen en de Historic Grand Prix Zandvoort. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Classic nieuws en Classic events? Download dan de Porsche24 App. Deze App is vrij toegankelijk en is beschikbaar voor iedere bestuurder van een Porsche, dus ook als u geen klant bent.

Download Porsche24
Porsche Classic Partner - Verkoop

Porsche Classic Partner - Verkoop

Onze Classic showroom laat altijd een mix van verschillende modellen zien, van zeldzaam en exclusieve originele Porsches tot professioneel aangepaste Porsches voor op races of rally’s. Klik op onderstaande button om de Classic voorraad van Porsche Classic Partner Porsche Centrum Eindhoven te bekijken.

Bekijk onze Classic voorraad
Porsche Classic Partner - Service

Porsche Classic Partner - Service

Met het beste team, extra training door Porsche AG, het gebruik van officiële onderdelen en alle benodigde faciliteiten, is Porsche Centrum Eindhoven de beste locatie in Nederland voor Porsche Classic Service en onderhoud. Van een regelmatige check-up tot evenementvoorbereiding en grote revisies, wij zullen u helpen om de beste en meest kosteneffectieve oplossing te vinden die mogelijk is met de beste kwaliteit. Klik op onderstaande button om te kijken welk classic onderhoud er mogelijk is.

Bekijk hier mogelijkheden voor Classic onderhoud

Selecteer catalogus

Toon