Porsche Classic Partner

Dé beste locatie voor Porsche Classic in Nederland.

Al decennia lang zijn de regio Eindhoven en Porsche een succesvolle combinatie. Begonnen in het hart van de stad, vervolgens enkele jaren later buiten het centrum, waarna het bedrijf zijn huidige locatie in Oirschot vond. Een klein en pittoresk dorp langs de A58 wat erg makkelijk bereikbaar is.

De medewerkers van het Porsche Classic team hebben hun passie vertaald in onmisbare expertise. Deze expertise gaat terug tot in de jaren 80. Een goede combinatie met de nieuwe generatie die gepassioneerd is met alles wat Porsche Classic te bieden heeft. Dezelfde toewijding is te vinden in de showroom, waar u een volledige verdieping kunt vinden over Porsche Classic. En op de racebaan: ons Classic Racing Team neemt deel aan vele nationale en internationale klassieke race-evenementen met een 964 RSR-replica.

Het klassieke DNA van Porsche is echt vertegenwoordigd in alle delen van ons bedrijf. Dat maakt ons met trots de perfecte officiële Porsche Classic Partner-locatie in Nederland. Voor verkoop, service, restauraties of gewoon een goede kop koffie met geweldige verhalen over de dingen die ons merk en onze producten fantastisch maken.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!


Porsche Classic Parts Finder

Bent u op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Classic Porsche? Selecteer uw model en bouwjaar en klik op de ‘Toon’ knop rechts. In een nieuw scherm wordt dan automatisch een pdf document geopend.

Selecteer catalogus

Toon


Eindhoven Classic Team

Ad Geerts - dga Porsche Groep Zuid

Nadat Ad jarenlang als directeur werkte voor Porsche Centrum Eindhoven, werd hij in 2014 mede-eigenaar. Ad heeft een enorme interesse in Porsche Classic, zowel op de weg als op het circuit, waar hij een Porsche 964 RSR-replica rijdt in het Porsche Groep Zuid Classic Racing Team.

e-mail Ad

Peter Damen - Classic Service Specialist

Peter Damen is een begrip binnen Porsche Centrum Eindhoven en is één van die zeldzame personen die net zo veel klassiekers als nieuwe modellen de showroom heeft zien verlaten. Zijn geest is een levende catalogus als het gaat om alle ingewikkelde details en oplossingen rondom Classic Porsches. Een échte expert en bovenal een geweldige ambassadeur.

e-mail Peter

Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno is al decennia lang een van de bekende Classic experts binnen Porsche Centrum Eindhoven. Naast zijn enorme ervaring in het werken aan Classic Porsches, is hij ook bezig om de nieuwe generaties monteurs op te leiden en alle ‘ins and outs’ te leren. Dit maakt hem de perfecte man om aan elke Classic Porsche te werken of eigenaren te adviseren wat een klassieker nodig heeft.

e-mail Arno

Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Of hij nu toegang heeft tot onze eigen systemen, een noodoproep doet naar Porsche Motorsport of zijn netwerk voor klassieke onderdelen gebruikt, Chris is in staat om onderdelen voor elke Porsche te zoeken én te leveren. Altijd enthousiast, staat hij voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

e-mail Chris

Peter van der Vorst - Classic Technicus

Peter is een van de hoofdmonteurs bij Porsche Centrum Eindhoven. Met zijn ervaring en liefde voor het merk was het geen verrassing dat hij deze uitdaging aanging toen hij deze kans kreeg. Peter combineert hightech diagnosekennis, geleerd aan de moderne kant van Porsche, met de ouderwetse manier om aan auto’s te werken. Als u op zoek bent om uw Classic Porsche uit elkaar te halen, is Peter uw man.

e-mail Peter

Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors werkt sinds 2014 in de Classic autobranche en verdiept zich graag in de rijke historie van Porsche. Als echte Porsche Classic liefhebber verkoopt Sjors Classics aan medeliefhebbers. Sjors verwelkomt u graag in onze showroom om u alles te vertellen over het huidige Classic assortiment. 

E-mail Sjors

Classic Services

Verkoop

Onze Classic showroom laat altijd een mix van verschillende modellen zien, van zeldzame en exclusieve originele auto’s tot professioneel aangepaste auto’s voor op races of rally’s. Klik op onderstaande button om de Classic voorraad te bekijken.

Bekijk onze Classic voorraad

Service

Met het beste team, extra training door Porsche AG, het gebruik van officiële onderdelen en alle benodigde faciliteiten, is Porsche Centrum Eindhoven de beste locatie in Nederland voor de Porsche Classic-service. Van een regelmatige check-up tot evenementvoorbereiding en grote revisies, wij zullen u helpen om de beste en meest kosteneffectieve oplossing te vinden die mogelijk is met de beste kwaliteit. Klik op onderstaande button om te kijken welk Classic onderhoud er mogelijk is.

Bekijk hier mogelijkheden voor Classic onderhoud

Nieuws en Events

Jaarlijks vinden er diverse Classic evenementen plaats waarbij Porsche Centrum Eindhoven aan deelneemt. Denk hierbij aan de Techno Classica in Essen en de Historic Grand Prix Zandvoort. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Classic nieuws en Classic events? Download dan de Porsche24 App. Deze App is vrij toegankelijk en is beschikbaar voor iedere bestuurder van een Porsche, dus ook als u geen klant bent.

Download Porsche24