Porsche Track Experience

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle actuele evenementen, rijtrainingen, de mooiste routes en het laatste Porsche nieuws? Download dan de Porsche24 app!

Haal meer plezier uit uw Porsche.

Als sportiefste dealer van Nederland willen wij u de kans bieden om de sportieve grenzen van uw Porsche op te zoeken. Rijplezier, dat is voor ons belangrijk. En waar op de openbare weg de algemene verkeerswet geldt, gelden op het circuit andere wetten. Hier kunt u pas echt het potentieel van uw Porsche benutten.

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende cursusniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid stapsgewijs naar een hoger niveau. Uw rijvaardigheid wordt niet alleen op de proef gesteld, maar bovenal verbeterd. Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt er bij Porsche Track Experience ook een huren.

Beter leren rijden

Porsche Track Experience biedt verschillende rijtrainingen aan die voldoen aan de hoogste internationale normen. Ontwikkel uw rijvaardigheid en wagenbeheersing terwijl u geniet van het rijplezier. 

Programma 2018

Datum Training Locatie
Donderdag 14 april 2019 en dinsdag 17 september 2019 Warm-up, Warm-up Classic, Precision, Precision Classic & Performance Zandvoort
N.N.B. Master Zandvoort
N.N.B. Master RS Zandvoort


> Warm-up 
De Warm-up Training is een intensieve eendaagse training in uw eigen Porsche. Deze rijvaardigheidstraining vormt de basis voor alle vervolgtrainingen. Niet alleen leert u uw Porsche gedurende 1 dag beter kennen, tevens verbetert u ook uw rijvaardigheden en weet u na afloop de sportieve rijprestaties van uw Porsche beter te benutten. Dit trainingsniveau is tevens mogelijk voor Classic Porsches. Klik hier voor meer informatie over de Warm-up Classic training. 

>> Precision 
De Precision Training is toegespitst op de karakteristieken van uw Porsche. U leert in een veilige omgeving de potentie van uw Porsche te benutten. Het is geen racecursus, maar wel de perfecte gelegenheid om u vertrouwd te maken met uw Porsche. Bovendien is het ook een ideale opstap voor de Performance training. Dit trainingsniveau is tevens mogelijk voor Classic Porsches. Klik hier voor meer informatie over de Precision training. 

>>> Performance 
De prestaties van een Porsche, die kent u. Maar hoe zit het met uw prestaties? Als u de Precision Training met succes heeft afgerond, wacht nu de volgende stap op weg naar betere prestaties: Deze eendaagse training is een geweldige kans om uw grenzen te verleggen. Natuurlijk bent u welkom met ieder model Porsche. Van de 911 tot aan de Cayenne of Macan. Klik hier voor meer informatie over de Performance training. 

>>>> Master 
Als u de Performance training succesvol heeft afgerond bent u klaar voor de uitdagende Master Training. Wat kunt u hier verwachten? Een uitdagende training gericht op veiligheid, performance en met onderdelen die georiënteerd zijn op de motorsport. Uiteraard begeleid door zeer ervaren en professionele instructeurs. Deelname met een high-performance auto is niet absoluut noodzakelijk - maar wordt wel aanbevolen. Klik hier voor meer informatie over de Master training. 

>>>>> Master RS
Uw missie: coureur worden. Hier heeft u een racelicentie voor nodig. Porsche Track Experience biedt daarom de Master RS Training aan. Tijdens deze training werkt u, samen met instructeurs, twee dagen aan de finetuning van uw rijvaardigheid. Als u deze intensieve training succesvol afrondt, ontvangt u de KNAF-erkende racelicentie, de zogenaamde clublicentie. Door een derde trainingsdag toe te voegen, kunt u tevens uw EU-racelicentie behalen. Klik hier voor meer informatie over de Master RS training. 

>>>>>> Young Driver Experience
Een jongens- en meisjes droom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als cursist kruip je zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste instructeur naast je - een onvergetelijke belevenis. Klik hier voor meer informatie over de Young Driver Experience training. 

Tarieven:

  Hoofdbestuurder Tweede bestuurder Verzekering Privé instructie (in eigen Porsche) 
Warm-up € 565,- € 99,- € 209,- € 439,-
Warm-up Classic € 565,- € 99,- Op aanvraag € 439,-
Precision € 565,- € 99,- € 209,- € 439,-
Precision Classic € 565,- € 99,- Op aanvraag € 439,-
Performance € 719,- € 155,- Op aanvraag € 439,-
Master (2 dagen) € 1.999,- n.v.t. Op aanvraag € 550,- *
Master RS (2 dagen) € 2.099,- n.v.t. Op aanvraag € 550,- *
Young Driver Experience  € 199,- n.v.t. n.v.t.  n.v.t. 

Bovenstaande prijzen zijn incl. 9% btw.
Toeschouwers zijn welkom tegen een betaling van € 49,- incl. btw per persoon.
*Het bedrag voor privé-instructie in uw eigen Porsche is € 550,- per dag. Wij maken u erop attent dat de Master en Master RS training een tweedaagse training is.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy