Vanaf 3 maart is de showroom weer geopend - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Vanaf 3 maart is de showroom weer geopend

01 maart 2021

Vanaf 3 maart is de showroom weer geopend
Maak een afspraak voor uw komst

In lijn met de overheidsmaatregelen die vanwege het coronavirus gelden in Nederland, zijn de showrooms van Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht vanaf 3 maart 2021 op afspraak geopend. Vanaf die datum zijn ook rijtrainingen weer mogelijk.

Afspraak verkoopadviseur
Wilt u een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs bij Porsche Centrum Eindhoven? Neem dan contact op via: info@porschecentrumeindhoven.nl of via (+) 31 888 911 911. U dient zich minimaal 4 uur van te voren aan te melden.

Proefrit maken
Onze verkoopadviseurs kunnen u ook thuis bezoeken en u van alle informatie en mogelijkheden voorzien. Een proefrit behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard gebeurt alles geheel volgens de RIVM voorschriften. U kunt op de website aangeven interesse te hebben in een afspraak/proefrit. U wordt daarna gebeld door een van onze verkoopadviseurs om een afspraak in te plannen.

Bekijk het aanbod aan Porsche Approved Occasions en bekijk het aanbod aan nieuwe Porsches.

Werkplaatsafspraak
Wilt u een afspraak maken voor een onderhoud of servicebeurt? Dit kan via de online werkplaatsplanner of door een e-mail te sturen naar: service@porschecentrumeindhoven.nl. Heeft u al een afspraak? Uw afspraak kan gewoon doorgaan op de afgesproken datum en tijdstip. Het wachten tijdens uw afspraak is helaas niet mogelijk. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice.

Wilt u een product bestellen?
Uw reeds bestelde onderdelen kunt u afhalen in het magazijn. Meld u aan bij binnenkomst bij de gastvrouw en zij wijst u de weg. Wilt u een product bestellen uit de Porsche Shop? Mail dan naar info@porschecentrumeindhoven.nl of info@porschecentrummaastricht.nl wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarligt en kan worden opgehaald aan de receptiebalie.

Overige maatregelen
De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij onverminderd de richtlijnen van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen.

  • We begroeten u contactloos.
  • We houden 1,5 meter afstand.  
  • We dragen een mondkapje en verzoeken u dat ook te doen.
  • Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
  • Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
  • We ontsmetten voor gebruik uw eventuele vervangende vervoer.
  • We zorgen voor extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
  • We accepteren alleen pinbetalingen om zo fysiek contact te vermijden.
  • Als u klachten heeft die passen bij corona, verzoeken we u om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Mocht u een andere vraag hebben bel dan naar:
Porsche Centrum Eindhoven: +31 (0) 888 911 911
Porsche Centrum Maastricht: +31 (0) 43 8000 911

Met sportieve groet,

Ad Geerts
Luc Vanderfeesten