De leukste tijd van het jaar - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

De leukste tijd van het jaar

19 november 2020

Het is misschien wel de leukste maand van het jaar: december. We kopen cadeautjes voor in de schoen, voor onder de kerstboom en misschien koopt u dit jaar ook wel iets voor in de garage bij u thuis?

Wij helpen u graag met de leukste cadeautips, exclusieve aanbiedingen en standaard 10% korting in de Porsche shop gedurende de feestmaand.

Veel van deze cadeautjes zijn uit voorraad leverbaar. En zo niet, dan bestellen wij deze direct zodat u het op tijd in huis heeft.

De acties zijn alléén geldig bij Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht. Wij adviseren u daarom bestellingen te laten plaatsvinden via onze showroom. 

Voor meer inspiratie kunt u terecht in de Porsche Webshop. Hier hebben we verschillende categorieën met leuke cadeautjes voor jong en oud.

Playmobile Mission-E
Van €79,85 voor €67,88 euro
Leuk voor de (kleinste) Porsche liefhebbers. De originele design elementen van het echte studiemodel zijn duidelijk terug te vinden in deze speelgoed variant. De auto kan echt rijden, is op afstand bestuurbaar en is voorzien van LED verlichting.

911 Bluetooth Speaker
Van €358,- voor €259,- euro
Deze hoogwaardige Bluetooth-luidspreker is gebouwd met de originele uitlaatpijp van de 911 GT3. Bluetooth 4.0 en apt-X-technologie voor een draadloze muziekoverdracht, 60w systeemprestaties en zonder stroomvoorziening tot wel 24 uur batterij.

Porsche 911 Loopauto
Van €60,35 voor €51,30 euro
Deze loopauto is geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 3 jaar en is geïnspireerd door de 911. De banden zijn gemaakt van geluidsarm rubber, maar door de claxon weet u dat uw kind eraan komt. De 911 loopauto is exclusief ontworpen door de Porsche Design Studio.

Porsche Thermosbeker
Van €40,05 voor €28,05 euro
Voor een fijne wandeling buiten maakt de Porsche thermosbeker de beleving compleet. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig dubbelwandig roestvrij staal en ideaal voor koude en warme dranken. Vraag naar de voorwaarden van deze actie in de winkel.

Bekijk Porsche Shop