Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche opwarmrit

26 maart 2023

 

Ieder voorjaar kunnen we niet wachten op het mooie weer en staan we klaar om 'uit te vliegen' in onze Porsche. Dit jaar nemen we dat bijna letterlijk tijdens onze voorjaarsrit georganiseerd in samenwerking met Porsche Club Holland. Via een mooie en uitdagende route van Brabant naar Limburg eindigen we uiteindelijk bij SAMCO Aircraft Maintenance op Maastricht-Airport.

Op zondag 26 maart bent u om 10:30 uur van harte welkom bij Porsche Centrum Eindhoven voor een heerlijke kop koffie, wat lekkers en een showroom vol met de laatste nieuwe Porsche modellen. Na het welkomstwoord zal de rit vanaf ca. 11:00 uur starten en gaat u op weg met een routeboek en een goed gevulde goodiebag. Vervolgens kunt u genieten van het prachtige Brabantse landschap en via de mooiste wegen het heuvelachtige Limburg doorkruisen.

In het routeboek vindt u verschillende foto’s en onderweg krijgt u vragen over de locaties waar deze genomen zijn. Voor de oplettende rijders die de meeste vragen juist beantwoorden, is er uiteraard een mooie prijs te winnen.

De rit eindigt bij SAMCO Aircraft Maintenace op Maastricht Airport. Na het inleveren van de vragenlijst staan er een drankje en hapje klaar en kunt u de moderne onderhoudstechnieken bekijken in de enorme hangar. De wereld van automotive en aircraft vloeien hier samen. De dag sluiten we af met een Food Xperience, die verzorgd wordt door Floris & Co.

Deelnemen?
U kunt uw tickets boeken via Porsche24. Voor vragen kunt u contact opnemen via marketing@pgz.nl.

Wilt u buiten Porsche24 uw tickets om boeken, bestel dan uw kaarten via:
§  Deelnameticket Porsche opwarmrit