Zomer- en winterbanden - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Zomer-winterbanden

Zomer- en winterbanden

Welke banden het beste passen bij uw Porsche hangt af van een aantal belangrijke factoren en omstandigheden. Denk hierbij aan uw rijgedrag, de ondergrond en het seizoen. Bij Porsche Centrum Eindhoven kijken wij graag met u mee en geven wij u hierin graag advies. Hiermee staat het belangrijkste doel voorop: genieten van uw Porsche.

Verschil tussen zomer- en winterbanden
De twee belangrijkste verschillen tussen zomer- en winterbanden zijn de rubbersamenstelling van de band en het profiel. Een winterband heeft een zachter samenstelling dan een zomerband. Hierdoor heeft u in de winter meer grip. Daarnaast heeft het profiel van een winterband meer inkepingen. Ook hierdoor heeft u meer grip tijdens het wegrijden en remmen. Voor optimaal rijplezier en veiligheid adviseren wij u om uw zomer- en winterbanden te wisselen bij 7 graden Celsius. Maak voor het wisselen van uw zomer- en winterbanden een afspraak via de werkplaatsplanner. Heeft u al zomer- en winterbanden maar heeft u schade aan uw velg? Neem dan contact op.

Mogelijkheden zomer- en winterbanden
Naast losse zomer- of winterbanden heeft Porsche Centrum Eindhoven ook complete wielensets, banden en velgen beschikbaar. Deze banden zijn allemaal uitsluitend getest en goedgekeurd door Porsche. Alle zomer- en winterbanden zijn voorzien van het N-Markering keurmerk. Weet u niet wat het beste bij u en uw Porsche past? Neem dan contact op en vraag het een van onze Service Adviseurs.

Bekijk alle mogelijkheden in de Porsche Tequipment Accessoirezoeker. Hier vindt u voor elk type Porsche diverse zomer- en winterbanden en complete wielensets. Zie onderstaand een glimp uit het assortiment.


Porsche Tequipment Accessoirezoeker wielen

Porsche Taycan 4S winterwielenset

Porsche Taycan 4S winterwielenset

20 inch
Aerodynamisch geoptimaliseerde lichtmetalen wielen in Tequipment Design.
Platinazilver gespoten met glans gedraaid voorvlak
Prijs: €5.914,48 inclusief BTW

Bekijk
Porsche Cayenne Coupe Winterwielenset

Porsche Cayenne Coupe Winterwielenset

21 inch
RS Spyder Design velgen met winterbanden
Eendelig lichtmetalen wielen met racesportlook
Prijs: €6.889,74 inclusief BTW

Bekijk
Porsche 911 winterwielenset

Porsche 911 winterwielenset

19-/ 20 inch
Lichtmetalen wielen met filigraan 5-spaaks ontwerp en dubbele spaken
Prijs: €4.572,59 inclusief BTW

Bekijk