Fabrieksgarantie - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie

U bent op zoek naar een nieuwe Porsche? Elke nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde fabrieksgarantie voor de periode van twee jaar. De fabrieksgarantie is voor het goed functioneren van het nieuwe motorvoertuig, ongeacht de kilometerstand en met een complete dekking op productiefouten. Deze volledige garantie, die rechtstreeks wordt gegeven door de Porsche fabriek in Stuttgart is ongeëvenaard. De garantieperiode van de fabrieksgarantie start op de afleverlingsdag aan u als nieuwe trotse eigenaar.

Garantievoorwaarden fabrieksgarantie
De volgende garantievoorwaarden zijn van toepassing bij fabrieksgarantie:

  • 2 jaar garantie op alle nieuwe voertuigen
  • 2 jaar garantie op originele Porsche onderdelen, vervangingsonderdelen, accessoires en ruilonderdelen (onderdelen) die buiten de garantiewerkzaamheden worden gebruikt of verkocht. Voor Porsche onderdelen die in het kader van garantiewerkzaamheden worden gebruikt, eindigt de garantieperiode met het defecte artikel
  • 3 jaar garantie op het lakwerk
  • 12 jaar carrosseriegarantie

Neem contact op met onze Service Adviseurs voor alle garantievoorwaarden. De bindende garantievoorwaarden alsmede de Algemene Verkoop Leveringsvoorwaarden zijn op te vragen bij Porsche Centrum Eindhoven. De Porsche fabrieksgarantie kan wereldwijd geclaimd worden bij iedere Porsche partner.

Porsche Approved Garantie
Tegen de tijd dat de termijn van de fabrieksgarantie op uw nieuw aangeschafte Porsche afloopt, kunt u de garantieperiode indien gewenst verlengen in de vorm van onze Porsche Approved Garantie. De Porsche Approved Garantie kan verlengd worden met een periode van 12 of 24 maanden. Meer informatie over de Porsche Approved Garantie vindt u op onze website.

Vragen over fabrieksgarantie
Heeft u vragen over de fabrieksgarantie? Neem dan contact op met de Service Adviseurs van Porsche Centrum Eindhoven. Zij helpen u graag verder.

Voorraad nieuw
Elke nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde fabrieksgarantie voor de periode van twee jaar. Bekijk hier de gehele voorraad nieuw van Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht. Heeft u vragen over een bepaald model op de website? Neem dan contact op met onze Verkoop Adviseurs.