Vervangend vervoer - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u
Zondag Gesloten

 

Modellen

Vervangend Vervoer

Is uw Porsche in de werkplaats voor onderhoud? En wilt u toch mobiel blijven? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. U kunt in de tijd dat uw auto in de werkplaats verblijft gebruik maken van het vervangend vervoer. Voor het vervangend vervoer bieden wij u onderstaande mogelijkheden aan:

  • Volkswagen Golf of een Audi als vervangend vervoer.
    De kosten voor de eerste drie dagen zijn kosteloos en voor de volgende dagen €69,- per extra dag. U heeft hierbij 200 vrije kilometers per dag, meerprijs per gereden kilometer is: €1,- per kilometer. Voertuig moet met gelijke brandstofstand teruggebracht worden. Bij verschil wordt €0,25 per km in rekening worden gebracht. Het inzetten van een Volkswagen of Audi is op basis van beschikbaarheid.

  • Porsche als vervangend vervoer.
    Indien u een Porsche als vervangend vervoer wilt is dit op basis van beschikbaarheid. De kosten hiervoor zijn €150,- per dag. U heeft hierbij 200 vrije kilometers per dag, meerprijs per gereden kilometer is: €1,20 per kilometer. U hoeft de Porsche niet af te tanken, dit doen wij voor u. De brandstofkosten zijn €0,25 per gereden kilometer en worden separaat gefactureerd.

Alle bedragen zijn inclusief BTW, informeer naar de exacte voorwaarden bij een van onze Service Adviseurs. Dit kan via (0) 888 911 911.

Haal- en Brengservice
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de haal- en brengservice van Porsche Centrum Eindhoven. Dit kan ook in combinatie met vervangend vervoer. Meer informatie over de haal- en brengservice vindt u op de website.

Afspraak maken
U kunt eenvoudig online een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of eventuele andere reparaties via de werkplaatsplanner. In de werkplaatsplanner kunt u tevens aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer of van de haal- en brengservice. Neem voor meer informatie contact op via (0) 888 911 911 of via service@porschecentrumeindhoven.nl.

Bezoekt u deze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onder aan de pagina.