Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Classic Onderhoud

Meer dan 70% van alle Porsche modellen die ooit zijn gebouwd rijden tot op de dag van vandaag nog steeds rond. Uiteraard willen wij ervoor zorgen dat dit zo blijft. Als Porsche Classic Partner is Porsche Centrum Eindhoven dé specialist voor uw Classic onderhoud.

Porsche Classic Onderhoud
Elke Porsche is uniek, ook uw Classic Porsche. Indien u onderhoud wil laten uitvoeren aan uw Classic Porsche wordt deze eerst volledig nagelopen en gecontroleerd met de Porsche Classic Check. Op deze manier weet u precies wat de status is van uw of uw toekomstige Porsche Classic en kunt u Classic onderhoud laten uitvoeren op basis van gedegen onderzoek.

Porsche Classic Check
Met de Porsche Classic Check weet u binnen 1 uur waar u aan toe bent. Tijdens de Porsche Classic check wordt er onder andere gekeken naar:

  • Het chassis; schokdempers, ophanging, remmen en banden
  • De buitenkant: ruitenwissers, ruitensproeiers en verlichting
  • Het interieur: ventilatie, ontdooisysteem en verwarming
  • De motor: controle van alle vloeistofniveaus en het uitlaatsysteem
  • Verifiëren of o.a. de motor en versnellingsbak origineel zijn

Naar aanleiding van de Porsche Classic Check wordt er een officieel geboortecertificaat opgemaakt. Daarbij wordt een offerte toegevoegd voor Classic onderhoud. De Classic Check kost: € 279,- inclusief geboortecertificaat. Wanneer u naar aanleiding van de Classic Check uw Classic onderhoud laat uitvoeren worden de kosten van het geboortecertificaat (t.w.v. € 149,-) gecrediteerd. Wilt u geen Classic Check maar wel een geboortecertificaat dan kost dit € 149,-.

Classic team
Bij Porsche Centrum Eindhoven zijn wij trots op ons team! Speciaal voor het Classic onderhoud hebben wij Classic experts die zijn opgeleid door Porsche AG. Zij hebben enorm veel ervaring en kennis van alle Classic Porsches en zorgen ervoor dat uw Classic Porsche in optimale technische conditie verkeerd. Uiteraard wordt er tijdens het Classic onderhoud gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Classic onderhoud prijzen
Bekijk hier alle onderhoudsprijzen voor uw Porsche. Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor zowel de Serviceprijzen als het uurtarief bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt 20 procent ten opzichte van de standaard prijzen.

Classic onderhoud afspraak
Door uw ervaringen te combineren met onze kennis, wordt de beste zorg voor uw Classic Porsche gegarandeerd. U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Classic Check plannen via onze werkplaatsplanner of per telefoon via: + 31 (0) 888 911 911 of per e-mail via service@porschecentrumeindhoven.nl.

Eindhoven Classic Team

Ad Geerts - dga PGZ

Ad Geerts - dga PGZ

Nadat Ad jarenlang als directeur werkte voor Porsche Centrum Eindhoven, werd hij in 2014 mede-eigenaar. Ad heeft een enorme interesse in Porsche Classic, zowel op de weg als op het circuit, waar hij een Porsche 964 RSR-replica heeft gereden in het PGZ Classic Racing Team.

e-mail Ad
Peter Damen - Classic Service Specialist

Peter Damen - Classic Service Specialist

Peter Damen is een begrip binnen Porsche Centrum Eindhoven en is één van die zeldzame personen die net zo veel klassiekers als nieuwe modellen de showroom heeft zien verlaten. Zijn geest is een levende catalogus als het gaat om alle ingewikkelde details en oplossingen rondom Classic Porsches. Een échte expert en bovenal een geweldige ambassadeur.

e-mail Peter
Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno is al decennia lang een van de bekende Classic experts binnen Porsche Centrum Eindhoven. Naast zijn enorme ervaring in het werken aan Classic Porsches, is hij ook bezig om de nieuwe generaties monteurs op te leiden en alle ‘ins and outs’ te leren. Dit maakt hem de perfecte man om aan elke Classic Porsche te werken of eigenaren te adviseren wat een klassieker nodig heeft.

e-mail Arno
Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Of hij nu toegang heeft tot onze eigen systemen, een noodoproep doet naar Porsche Motorsport of zijn netwerk voor klassieke onderdelen gebruikt, Chris is in staat om onderdelen voor elke Porsche te zoeken én te leveren. Altijd enthousiast, staat hij voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

e-mail Chris
Peter van der Vorst - Classic Technicus

Peter van der Vorst - Classic Technicus

Peter is een van de hoofdmonteurs bij Porsche Centrum Eindhoven. Met zijn ervaring en liefde voor het merk was het geen verrassing dat hij deze uitdaging aanging toen hij deze kans kreeg. Peter combineert hightech diagnosekennis, geleerd aan de moderne kant van Porsche, met de ouderwetse manier om aan auto’s te werken. Als u op zoek bent om uw Classic Porsche uit elkaar te halen, is Peter uw man.

e-mail Peter
Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors werkt sinds 2014 in de Classic autobranche en verdiept zich graag in de rijke historie van Porsche. Als echte Porsche Classic liefhebber verkoopt Sjors Classics aan medeliefhebbers. Sjors verwelkomt u graag in onze showroom om u alles te vertellen over het huidige Classic assortiment. 

e-mail Sjors