Porsche Advanced Driver Training - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Advanced Driver

Porsche Advanced Driver Training

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle actuele evenementen, rijtrainingen, de mooiste routes en het laatste Porsche nieuws? Download dan de Porsche24 app!

Porsche Advanced Driver Training
Elke Porsche bezitter weet dat een Porsche speciaal is en dat geldt in het bijzonder voor het prestatieniveau. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche erom om dagelijks gebruikt te worden. Om hier optimaal en op een veilige manier van te kunnen genieten, zijn er de Porsche Advanced Driver Trainingen.

De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn 3 uur durende 1-op-1 rijtrainingen. Uw instructeur leert u om alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. U zoekt de dynamische grenzen van uw Porsche op, maar dan wel rekening houdend met de weersomstandigheden en andere weggebruikers.

Uw instructeur wijst u er ook op onder welke omstandigheden de assistentiesystemen van uw Porsche u kunnen ondersteunen – niet alleen in situaties waar het er om gaat, maar ook bij het ervaren van maximaal rijplezier. De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn dan ook dé manier om het beste uit uw Porsche en uzelf te halen – een rijtraining om nooit te vergeten.

Prijs Porsche Advanced Driver Training
De Porsche Advanced Driver Training krijgt u cadeau bij aankoop van een nieuwe Porsche. Tegen inlevering van deze voucher kunt u een training volgen in uw eigen Porsche. De Porsche Advanced Driver trainingen zijn ook te koop. De prijs voor een 3 uur durende training bedraagt € 349,-.

Porsche Advanced Driver Training inplannen
Heeft u interesse in een Porsche Advanced Driver Training of wilt u uw voucher verzilveren? Neem dan contact op via info@porschecentrumeindhoven.nl of bel naar (0) 888 911 911.

 

Porsche Advanced Driver Training
Het trainingsprogramma is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder.


Naast de reguliere Porsche Advanced Driver Training zijn er twee verdiepingsopties:

  • Optie: Porsche Advanced Driver Training Hybrid
    Speciaal voor kopers van een Porsche met plug-in hybride technologie is er de Advanced Driver Training Hybrid. Hierbij draait alles om het optimaal gebruiken van de geavanceerde hybridetechnologie van een Porsche. U leert hoe u Porsche E-Performance inzet voor maximale prestaties en hoe u deze gebruikt om een zo laag mogelijk verbruik te realiseren.  • Optie: Porsche Advanced Driver Training Connect
    Nieuwe Porsches zijn vergaand ‘connected’. Daarmee gaat een compleet nieuwe wereld open, niet alleen op het gebied van rijplezier, maar ook als het gaat om comfort en gebruiksgemak. In deze speciale module van de Porsche Advanced Driver Training maakt u kennis met alle mogelijkheden én finesses, zodat u maximaal kunt profileren van alle functionaliteiten.

Porsche Advanced Driver Training 2
Na het volgen van de Porsche Advanced Driver Training krijgt u van uw instructeur te horen of u klaar bent voor de volgende stap: de Porsche Advanced Driver Training 2. Ook bij deze training voor gevorderden staan beheersing en stuurvaardigheid centraal. Het rijplezier krijgt echter een extra dimensie door de hogere bochtsnelheden en door speciale oefeningen als de noodstop in een bocht. Ook deze training vindt plaats op de openbare weg, dus staat veiligheid op de eerste plaats.Porsche Young Driver Training
Eigenaren van een Porsche hebben vaak ook (klein)kinderen die graag in een Porsche willen rijden. Daarom ontwikkelde Porsche de speciale Porsche Young Driver Training. Deze 1-op-1 training bevat alle elementen van de Porsche Advanced Driver Training, maar is volledig gericht op jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben behaald. Het op een veilige manier ervaren van rijplezier is de kern van deze training – leren was nog nooit zo leuk.Porsche Advanced Driver Training Classic
Een klassieke Porsche biedt een bijzondere dimensie van rijplezier en die ontdekt u tijdens de Porsche Advanced Driver Training Classic. Ook bij deze training op de openbare weg staat de combinatie van rijplezier en veiligheid centraal. Uw instructeur helpt u actief om alles uit uw Classic te halen. Wat deze training uniek maakt is de heel-and-toe module, waarin de aandacht volledig is gericht op de klassieke rem-/ koppeltechniek.Contact
Interesse om deel te nemen aan een Porsche Advanced Driver Training? Laat dan, geheel vrijblijvend, uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen en u voorzien van alle informatie, prijzen en beschikbaarheid. 

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy