Haal- en Brengservice - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u
Zondag Gesloten

 

Modellen

Haal- en brengservice

Is uw Porsche toe aan onderhoud? Maar heeft u geen tijd om uw Porsche te brengen? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice van Porsche Centrum Eindhoven. Wij halen uw Porsche op en brengen hem nadat hij in de werkplaats is geweest weer bij u terug. Uiteraard ontvangen wij u ten alle tijden graag in onze showroom. We kunnen ons echter voorstellen dat dit niet altijd uitkomt.

Gebruik maken van haal- en brengservice?
Indien u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice kunt u dit meteen aangeven als u uw afspraak in de werkplaats inplant. Een afspraak inplannen kan via de werkplaatsplanner. U geeft hierbij aan waar wij uw Porsche kunnen ophalen en wij zorgen ervoor dat we bij u op het afgesproken moment uw Porsche komen ophalen. De auto wordt na de onderhoudsbeurt, reparatie of ander onderhoud weer naar u toegebracht. Indien uw Porsche onverhoopt langer in de werkplaats moet blijven nemen wij contact met u op en spreken wij samen met u een nieuw moment af. De locatie van het op halen en terugbrengen van uw Porsche wordt samen met u besproken. Dit kan op uw privéadres zijn maar ook bij uw werk.

De tarieven en vervangend vervoer

Onze haal- en brengservice geldt voor iedereen die een afspraak heeft gemaakt in de werkplaats bij Porsche Centrum Eindhoven. De kosten voor deze dienst zijn gratis. Wilt u liever mobiel blijven terwijl uw Porsche in de werkplaats staat? Dan kunt u uiteraard ook gebruik maken vervangend vervoer. Bekijk de mogelijkheden en prijzen voor vervangend vervoer op onze website. 

Plan uw onderhoudsbeurt of reparatie in via de werkplaatsplanner en geef hierbij aan dat u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze Service Adviseurs via: (0) 888 911 911 of via service@porschecentrumeindhoven.nl.