Winterwielensets - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u
Zondag Gesloten

 

Modellen

Winterwielensets

De temperaturen gaan weer dalen, de regen wordt heviger en winterse maanden zijn slechts weken van ons verwijderd. Een goed moment om op tijd te beschikken over de juiste winterbanden, want het seizoen is één van de factoren waar de banden van uw Porsche op afgestemd dienen te worden.

Bij Porsche Centrum Eindhoven staan we dan ook garant voor de zorg van uw Porsche, zodat u het beste uit uw Porsche kunt halen. Om u de beste service te bieden kunt u vanaf 15 oktober tot en met 15 januari profiteren van onze winterwielenset-actie.

Aanschaf tussen
15 okt – 15 nov: 15% korting op de complete set
15-nov – 15 dec: 10% korting op de complete set
15 dec – 15 jan: 5% korting op de complete set

Bekijk alle winterwielensets per model

Wanneer u een complete winterwielenset aanschaft, slaan wij uw overige set één jaar gratis op in het bandenhotel van Porsche Centrum Eindhoven, waar deze tevens is verzekerd tegen brand en diefstal. Daarnaast is uw eerstvolgende bandenwissel kosteloos. 

Contact
Heeft u een nieuwe winterwielenset nodig? Neem contact op met Porsche Centrum Eindhoven. Bent u op zoek naar winterbanden zonder velgen? Wij maken graag voor u een voorstel op maat.


Porsche Centrum Eindhoven
De Scheper 305
5688 HP Oirschot
Telefoonnummer: 0888 911 911
E-mail: info@porschecentrumeindhoven.nl