Porsche Trader Keuring

Porsche Trader is het nieuwe occasionplatform van Autotrader.nl en richt zich uitsluitend op gebruikte Porsches. Alle aangeboden Porsches op dit platform zijn voorzien van een objectief en kwalitatief hoogwaardig keuringsrapport dat is opgesteld door de officiële Porsche dealer.

Unieke samenwerking
Porsche Trader is een nieuwe occasionsite die zich op één belangrijk punt onderscheidt van de websites die u misschien al kent. Alle auto-advertenties zijn namelijk voorzien van een keuringsrapport. Iedere auto die geadverteerd wordt, of deze nu door een particulier of een handelaar wordt aangeboden, heeft een Porsche werkplaats bezocht om daar een uitgebreide en geheel objectieve keuring op wel 80 punten te ondergaan. Dit rapport wordt getoond bij de advertentie zodat u precies kunt zien wat de specialisten van Porsche van de auto vinden.

Voor koper en verkoper
Wilt u verkopen? Dan is Porsche Trader de juiste plek. Door het unieke keuringsrapport heeft u geen discussies meer over de technische staat van de auto. U weet zeker dat de potentiële koper serieus geïnteresseerd is en bovendien zullen onze medewerkers u adviseren in het zo optimaal mogelijk presenteren van uw auto. Ook als u wilt kopen, bent u bij Porsche Trader aan het juiste adres. De advertenties van de occasions zijn hoogwaardig vanwege de openbaar getoonde keuring. Een grote verscheidenheid aan bouwjaren, modellen en prijsklassen is op het platform vertegenwoordigd.

De keuring
De prijs van een PorscheTrader keuring is € 199,- waarvoor een overzichtelijk en compleet keuringsrapport wordt opgesteld. Van dit bedrag wordt € 100,- gereserveerd voor de koper in de vorm van een waardecheque in te wisselen bij een van officiële Porsche Centra. Inbegrepen is de prijs voor het 12 maanden adverteren op PorscheTrader.nl en AutoTrader.nl (t.w.v. € 34,75).

Interesse in een Porsche Trader keuring? Neem dan telefonisch contact op met een van onze Service Adviseurs via 088 - 8 911 911 of maak direct online een werkplaatsafspraak.