Porsche Approved Garantie

Wij zijn trots op onze monteurs. Niemand kent een Porsche beter dan zij. Elke Porsche Approved Occasion moet voldoen aan de hoge mechaniek en carrosserie standaarden. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw nieuwe Porsche Approved model een Porsche waardige service en preparatie ondergaan heeft en voldoet aan de standaarden zoals u deze van ons zou verwachten.

Graadmeter is ons technisch keuringsrapport: een checklist met 111 criteria waaraan de auto moet voldoen. Van de ABS tot aan de banden, de ruitenwissers tot aan de gordels, niets zal aan de aandacht van onze monteurs ontsnappen. Bij eventuele reparaties worden uiteraard uitsluitend originele Porsche onderdelen gebruikt.

Met Porsche Approved kunt u niet alleen van een technisch perfecte auto, standaard voorzien van 1 jaar Porsche Approved Garantie, genieten, maar ook van puur rijplezier.

U zult in uw nieuwe Porsche Approved Occasion van elke kilometer gaan genieten. Dat kunnen we u alvast garanderen. En dat worden beslist meer kilometers dan u denkt. Niet alleen daarom staat een Porsche van nature behalve voor dynamiek en rijplezier ook voor duurzaamheid en waardevastheid. Porsche Approved biedt daarom – behalve een gecertificeerde auto – een garantie die perfect op een Porsche is afgestemd. Hiermee rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet.

Wij garanderen:

 • Wereldwijde dekking
 • Bij elke Porsche dealer te claimen
 • Een looptijd naar keuze van 12 tot 24 maanden
 • Dekking van alle onderdelen
 • Geen eigen risico
 • Inclusief alle arbeidsuren en materiaalkosten tot de dagwaarde van de auto
 • Zonder kilometerbeperking tijdens de looptijd
 • Dekking voor elke Porsche tot 15 jaar
 • Alleen originele Porsche onderdelen
 • Vlotte afhandeling
 • Verlengbaar en overdraagbaar bij particuliere verkoop of binnen de Porsche handelsorganisatie

Wij willen dat u te allen tijde tevreden bent over ons uitgebreide serviceaanbod en de daaruit resulterende garanties. Daarom vertellen we u precies wat niet onder de Porsche Approved Garantie valt en waarom dit zo is. Na verloop van tijd kunnen optische en akoestische veranderingen bij uw Porsche optreden die niet van invloed zijn op functionaliteit (te denken valt aan gebruikssporen in het leder). Bovendien zijn bepaalde onderdelen onderhevig aan ouderdom en natuurlijke slijtage.

Daarom moet uw auto regelmatig worden verzorgd en onderhouden. Optische en akoestische veranderingen, evenals ouderdom en slijtage, zijn geen gebreken en daarom van garantie uitgesloten. Indien gewenst informeren wij graag over de uitgebreide voorwaarden.

Loopt de Porsche Approved Garantie van uw Porsche Approved Occasion af? Het is mogelijk om deze garantie te verlengen. Meer informatie en de prijzen vindt u hier.

Contact
Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie, of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar uw vraag of aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumeindhoven.nl/privacy