Porsche Approved Garantie

Kiest u voor een Porsche Approved Occasion dan is uw Porsche standaard voorzien van 1 jaar Porsche Approved Garantie. Met de Porsche Approved Garantie kunt u genieten van een technisch perfecte auto en puur rijplezier.

111-puntencheck
Elke tweedehands Porsche, oftewel een Porsche Approved Occasion, moet voldoen aan de hoge mechaniek en carrosserie standaarden. Met de Porsche Approved Garantie bent u verzekerd dat uw Porsche Approved Occasion waardige service en preparatie ondergaan heeft en voldoet aan de standaarden zoals u deze van ons zou verwachten.

De graadmeter is ons technisch keuringsrapport: een checklist met 111 criteria waaraan de Porsche moet voldoen. Van de ABS tot aan de banden, de ruitenwissers tot aan de gordels, niets zal aan de aandacht van onze monteurs ontsnappen. Bij eventuele reparaties worden uiteraard uitsluitend originele Porsche onderdelen gebruikt.

Geniet van elke kilometer
Porsche biedt met de Porsche Approved Garantie een garantie, die perfect op een Porsche is afgestemd. Hiermee rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet. Met de Porsche Approved Garantie garanderen wij:

  • Wereldwijde dekking
  • U kunt de Porsche Approved Garantie verlengen met een looptijd naar keuze van 12 tot 24 maanden
  • Dekking van alle onderdelen
  • Geen eigen risico
  • Inclusief alle arbeidsuren en materiaalkosten tot de dagwaarde van de auto
  • Zonder kilometerbeperking tijdens looptijd
  • Dekking voor elke Porsche tot 14 jaar
  • Alleen originele Porsche onderdelen
  • Vlotte afhandeling
  • Verlengbaar en overdraagbaar bij particuliere verkoop of binnen de Porsche handelsorganisatie

Porsche Approved Garantie verlengen
Het is belangrijk dat uw auto regelmatig wordt verzorgd en onderhouden door een officiële Porsche dealer zoals Porsche Centrum Eindhoven. Optische en akoestische veranderingen, evenals ouderdom en slijtage gevoelige onderdelen, zijn geen gebreken en daarom van garantie uitgesloten. Kijk voor meer informatie over de uitgebreide voorwaarden en de mogelijkheden om de Porsche Approved Garantie te verlengen op onze website.

Contact
Bent u op zoek naar een Porsche Approved Occasion? Bekijk dan ons Porsche Approved Occasion aanbod van Porscche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht. Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie, het verlengenen van de Porsche Approved Garantie of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze Service Adviseurs via + 31 (0) 888 911 911.