Porsche Approved Garantie

Porsche biedt de mogelijkheid om een aflopende garantie te verlengen met een Porsche Approved Garantie. Ook is het mogelijk om deze garantie los af te sluiten. Met het oog op financiële zekerheid en gegarandeerde mobiliteit adviseren wij onze klanten om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Wat valt onder een Porsche Approved Garantie?
De dekking van een Porsche Approved Garantie is grotendeels gelijk aan de dekking van de Porsche Fabrieksgarantie. Dat wil zeggen een volledige dekking met o.a. uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Kortom; net als bij een nieuwe Porsche hoeft u zich minder zorgen te maken over onverhoopte problemen en bijbehorende reparatiekosten, mochten deze zich onverwachts voordoen.

Wat zijn de voordelen?
Voor een eenmalig vast bedrag sluit u onverhoopte reparatiekosten, die voorheen onder de fabrieksgarantie vielen, uit. Deze financiële zekerheid wordt aangevuld met gegarandeerde mobiliteit. Ook de Porsche mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance, is namelijk bij een Porsche Approved Garantie inbegrepen. Porsche Assistance treedt in werking bij pech, ongevallen of diefstal en heeft een dekkingsgebied van heel Europa. De uitgebreide hulpverlening varieert van assistentie bij lekke banden, lege accu’s en uitval van systemen tot hulp na het tanken van de verkeerde brandstof.

De voorwaarden
Het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is mogelijk voor Porsches met een maximale leeftijd van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. De garantie is overdraagbaar bij particuliere verkoop of verkoop binnen de Porsche organisatie. Alvorens de garantie verlengd kan worden, moet de Porsche een 2,5-uur durende 111-puntencheck met succes doorlopen. Tip: indien u de check laat uitvoeren vóórdat uw huidige garantie is verlopen vallen eventuele problemen die tijdens de check worden geconstateerd wellicht onder uw huidige garantie.

De prijzen

  1 jaar - Porsche Approved Garantie* 2 jaar - Porsche Approved Garantie*
Porsche Boxster € 1.505,91 € 2.160,91
Porsche Cayman € 1.505,91 € 2.160,91
Porsche 911 € 1.950,91 € 2.960,91
Porsche Macan € 1.675,91 € 2.460,91
Porsche Cayenne € 1.850,91 € 2.780,91
Porsche Panamera € 1.995,91 € 3.040,91

*Bovenstaande bedragen zijn incl. BTW. Het bedrag is opgebouwd uit de kosten voor de verzekeringspremie (BTW vrij), de aanmelding en activatie, de mobiliteitsgarantie, het keuringscertificaat en de 111-puntencheck.

Let op: Indien u na uitvoering van de 111-puntencheck alsnog besluit om geen garantieverlenging af te sluiten dan brengen wij u daarvoor ook € 225,- incl. BTW in rekening


Contact
Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie, of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar uw vraag of aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.