Porsche Approved Garantie

Porsche biedt de mogelijkheid om een aflopende garantie te verlengen met een Porsche Approved Garantie. Ook is het mogelijk om deze garantie los af te sluiten. Met het oog op financiële zekerheid en gegarandeerde mobiliteit adviseren wij onze klanten om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Wat valt onder een Porsche Approved Garantie?
De dekking van een Porsche Approved Garantie is grotendeels gelijk aan de dekking van de Porsche Fabrieksgarantie. Dat wil zeggen een volledige dekking met o.a. uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Kortom; net als bij een nieuwe Porsche hoeft u zich minder zorgen te maken over onverhoopte problemen en bijbehorende reparatiekosten, mochten deze zich onverwachts voordoen.

Wat zijn de voordelen?
Voor een eenmalig vast bedrag sluit u onverhoopte reparatiekosten, die voorheen onder de fabrieksgarantie vielen, volledig uit. Deze financiële zekerheid wordt aangevuld met gegarandeerde mobiliteit. Ook de Porsche mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance, is namelijk bij een Porsche Approved Garantie inbegrepen. Porsche Assistance treedt in werking bij pech, ongevallen of diefstal en heeft een dekkingsgebied van heel Europa. De uitgebreide hulpverlening varieert van assistentie bij lekke banden, lege accu’s en uitval van systemen tot hulp na het tanken van de verkeerde brandstof.

De voorwaarden
Het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is mogelijk voor Porsches met een maximale leeftijd van 9 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. De garantie is overdraagbaar bij particuliere verkoop of verkoop binnen de Porsche organisatie. Alvorens de garantie verlengd kan worden, moet de Porsche een 111-puntencheck met succes doorlopen. Als uw Porsche op het moment van de 111-puntencheck nog in de garantie valt en indien u gebruik maakt van de Porsche Approved Garantie verlening, bieden wij deze check t.w.v. € 135,- geheel kosteloos aan. Eventuele problemen die tijdens de check worden geconstateerd, vallen wellicht onder uw huidige garantie.

Aanvullende Services
Bij afsluiting van een Porsche Approved Garantie bieden wij u kosteloos vervangend vervoer. Daarnaast is het mogelijk dat wij uw Porsche kosteloos bij u thuis komen ophalen, vervangend vervoer achterlaten en de Porsche met een verlengde garantie terugbrengen.

De prijzen

  1 jaar - Porsche Approved Garantie 2 jaar - Porsche Approved Garantie
Porsche Boxster € 1.250,00 € 1.965,00
Porsche Cayman € 1.250,00 € 1.965,00
Porsche 911 € 1.695,00 € 2.765,00
Porsche Macan € 1.420,00 € 2.265,00
Porsche Cayenne € 1.595,00 € 2.585,00
Porsche Panamera € 1.740,00 € 2.845,00

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van een aansluitende garantieverlenging. Tevens is het mogelijk om een Approved Garantie af te sluiten voor een Porsche die momenteel niet in de garantie valt. Hiervoor wordt €100,- extra in rekening gebracht boven op de, in de tabel, genoemde prijzen. Daarnaast wordt de 111-puntencheck bij een losse Approved Garantie in rekening gebracht. Vraag onze Service Adviseurs naar de voorwaarden.

Contact
Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie, of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar uw vraag of aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.