Banden

Om optimaal te blijven genieten van uw Porsche zijn juiste banden en het onderhoud aan uw banden enorm belangrijk. De juiste banden zorgen voor betere grip, hoger rijcomfort en u rijdt met een veilig gevoel rond. Bij Porsche Centrum Eindhoven kunt u terecht voor vakkundig advies voor uw banden, diverse zomer- en winterbanden, het wisselen van uw banden en u kunt uw banden opslaan in ons bandenhotel.

Wisselen van uw banden
Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden zich. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden dan uw zomerbanden. Wilt u de banden van uw Porsche laten wisselen? Maak dan een afspraak via de werkplaatsplanner. Of bel naar: (0) 888 911 911.

Bandenhotel Porsche Centrum Eindhoven
Naast het wisselen van uw zomer- en winterbanden kunt u bij Porsche Centrum Eindhoven terecht om uw banden op te slaan in ons bandenhotel. Hiermee maken wij het u zo comfortabel mogelijk, bespaard u thuis ruimte en worden uw banden voordat Porsche Centrum Eindhoven deze gaat wisselen uitgebreid gecontroleerd en gereinigd. Lees op de website meer over het bandenhotel.

Porsche Zomer- en Winterbanden
Bij Porsche Centrum Eindhoven hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van zomer- en winterbanden, complete wielensets en banden. Wij willen u hier graag in adviseren. Voor het optimale rijgedrag dienen de banden voor uw Porsche afgestemd te worden op een aantal factoren zoals: de ondergrond, het rijgedrag en het seizoen. Lees op de website meer over zomer- en winterbanden of neem contact op met een van onze Service Adviseurs.

N-Markering banden
Haal het beste uit uw Porsche met de juiste banden en kies alleen voor het allerbeste. Dit kan met de N-markering banden, deze banden zijn ontwikkeld door gerenommeerde bandenfabrikanten en goedgekeurd door Porsche. Bekijk de website voor meer informatie over de N-Markering banden en een uitgebreid overzicht.