Classic onderhoudsbeurt

Meer dan 70% van alle Porsche modellen ooit gebouwd rijdt nog steeds rond. Uiteraard willen wij ervoor zorgen dat dit zo blijft. Als Porsche Classic Partner is Porsche Centrum Eindhoven dé specialist voor het onderhoud van uw klassieke Porsche.

Onze classic experts zijn hier specifiek voor opgeleid door Porsche AG en hebben enorm veel kennis en ervaring. Bij een Classic Onderhoudsbeurt wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en van originele onderdelen.

Uiteraard is het mogelijk dat uw Porsche Classic eerst volledig wordt nagelopen en gecontroleerd door onze experts door middel van een Classic Check. Op deze manier weet u precies wat de status van uw of uw toekomstige klassieker is.

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Classic Onderhoudsbeurt inplannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onderaan de pagina.

Classic Team

Arno Leijten – Classic Service Specialist

Arno is al decennia lang een van de bekende Classic experts binnen Porsche Centrum Eindhoven. Naast zijn enorme ervaring in het werken aan Classic Porsches, is hij ook bezig om de nieuwe generaties monteurs op te leiden en alle ‘ins and outs’ te leren. Dit maakt hem de perfecte man om aan elke Classic Porsche te werken of eigenaren te adviseren wat een klassieker nodig heeft.

E-mail Arno

Peter Damen – Classic Service Specialist

Peter Damen is een begrip binnen Porsche Centrum Eindhoven en is één van die zeldzame personen die net zo veel klassiekers als nieuwe modellen de showroom heeft zien verlaten. Zijn geest is een levende catalogus als het gaat om alle ingewikkelde details en oplossingen rondom Classic Porsches. Een échte expert en bovenal een geweldige ambassadeur.

Peter Damen

Chris van Hoek – Classic Parts specialist

Of hij nu toegang heeft tot onze eigen systemen, een noodoproep doet naar Porsche Motorsport of zijn netwerk voor klassieke onderdelen gebruikt, Chris is in staat om onderdelen voor elke Porsche te zoeken én te leveren. Altijd enthousiast, staat hij voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

E-mail Chris

Peter van de Vorst – Classic Technicus

Peter is een van de hoofdmonteurs bij Porsche Centrum Eindhoven. Met zijn ervaring en liefde voor het merk was dat geen verrassing dat hij deze uitdaging aanging toen hij deze kans kreeg. Peter combineert hightech diagnosekennis, geleerd aan de moderne kant van Porsche, met de ouderwetse manier om aan auto’s te werken. Als u op zoek bent om uw Classic Porsche uit elkaar te halen, is peter uw man.

Mail Peter

Ad Geerts – dga Porsche Groep Zuid

Nadat Ad jarenlang als directeur werkte voor Porsche Centrum Eindhoven, werd hij in 2014 mede-eigenaar. Ad heeft een enorme interesse in Porsche Classic, zowel op de weg als op het circuit, waar hij een Porsche 964 RSR-replica rijdt in het Porsche Groep Zuid Classic Racing Team.

E-mail Ad