Porsche Groep Zuid Service All-In

Nu 24 maanden gratis Porsche Groep Zuid Service All-In bij aanschaf van een Porsche Approved Occasion in de April Actiemaand.

Het kopen van een Porsche Approved Occasion is bij Porsche Groep Zuid deze maand extra aantrekkelijk. Kosteloos inbegrepen bij de aanschaf is Porsche Groep Zuid Service All-In onderhoudscontract van maar liefst 24 maanden of 50.000 kilometer, afhankelijk van wat eerst komt.

Dit contract komt bovenop het jaar Porsche Approved Garantie wat u altijd krijgt bij aanschaf van een Porsche Approved Occasion. Met deze twee producten samen is het rijden van een tweedehands Porsche nog nooit zo aantrekkelijk geweest en kunt u zorgeloos genieten van maximaal rijplezier én de service en kwaliteit die u van Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht mag verwachten. Met de zomer in aantocht is dit hét moment om de droom waar te maken!

In het Porsche Groep Zuid Service All-In contract is inbegrepen:

  • Alle onderhoudsbeurten die volgens de geldende intervallen tijdens de contractduur gedaan moeten worden
  • Inclusief het arbeidsloon én de onderdelen die bij de desbetreffende beurt horen
  • Denk daarbij o.a. aan motorolie, filters en remvloeistof

Uiteraard zijn er ook zaken uitgesloten en horen er voorwaarden bij het aangaan van het Porsche Groep Zuid Service All-In contract. U leest er alles over in de voorwaarden, die u kunt downloaden middels onderstaande link:

DOWNLOAD VOORWAARDEN

Bent u benieuwd geworden naar onze voorraad of zoekt u meer informatie over het Porsche Approved label? Middels onderstaande slider komt u eenvoudig op de juiste plek op onze website.

Graag tot ziens in onze showrooms te Oirschot en Maastricht!

April Approved Actiemaand

Onze Porsche Approved voorraad

Porsche Groep Zuid heeft altijd meer dan 50 Porsche occasions op voorraad van alle modeltypes. Benieuwd naar onze actuele voorraad? Klink dan op onderstaande button en vindt de Porsche van uw dromen!

Porsche Approved voorraad

Porsche Approved

Aan de basis van elke Porsche Approved Occasion staat het Porsche Approved label. Een label met twee betekenissen: de occasion is klaargemaakt volgens de hoge (technische) eisen die Porsche stelt, waaronder een uitgebreide check op 111 punten, en u krijgt een jaar Porsche Approved Garantie, een breed garantiepakket waarmee zorgeloos rijden gegarandeerd wordt. Dankzij Porsche Approved wordt u met vertrouwen de volgende 'nieuwe' eigenaar van een prachtige Porsche.

informatie Porsche Approved

-----------------------

Contactformulier

Zoekt u rechtstreeks contact, bijvoorbeeld over een specifieke occasion of om een mogelijke inruil te bespreken, gebruikt u dan het onderstaande contactformulier.