Porsche Kids Rally

Porsche Kids Rally.
De rally voor jong en oud.

Bent u klaar voor een unieke rijervaring? Op 23 (einde middag) & 24 september 2017 organiseert Porsche voor de eerste keer een echte Porsche Kids Rally. Bij dit evenement vormt u met uw (klein)kind een team: u bestuurt uw eigen Porsche, maar uw jeugdige co-piloot bepaalt als navigator letterlijk de richting. Reken op uitdagende proeven tijdens een prachtige route.

Twee leeftijdscategorieën
Voor de Porsche Kids Rally kunt u co-piloten inschrijven in twee leeftijdscategorieën: 8-14 jaar of 14-18 jaar. Elke navigator wordt echt uitgedaagd door verschillende kaartleessystemen en opdrachten. Om de basis van het navigeren onder de knie te krijgen, organiseert Porsche Groep Zuid voorafgaand aan de rally een instructiesessie voor de ambitieuze co-piloten. Deze sessie zal plaatsvinden op donderdagavond 14 september bij Porsche Centrum Eindhoven.

De Rally    
Op zaterdag 23 september start de Porsche Kids Rally in stijl met een middagborrel. Aansluitend zal er worden genoten van een diner, gevolgd door een onvergetelijke feestavond. Op 24 september is het vroeg dag. Vóór en na de lunch staan er spannende proeven, opdrachten en activiteiten op het programma. Aan het einde van de dag wacht de deelnemers een feestelijke finish en prijsuitreiking. Supporters zijn hierbij van harte welkom.

De Porsche Kids Rally is een unieke ervaring voor jong en oud om niet te vergeten.

Technische specificaties Porsche Kids Rally:

  • Inschrijfgeld per equipe: € 795, dit bedrag is inclusief:
  • Een overnachting voor twee personen
  • Alle maaltijden gedurende het event
  • Activiteiten & rallybenodigdheden
  • Een equipe bestaat uit bestuurder en één kind (navigator)
  • De navigatoren mogen niet in het bezit zijn van een rijbewijs
  • Startlocatie: omgeving Midden-Nederland

Inschrijven op topsnelheid
De inschrijving voor de Porsche Kids Rally is nu geopend. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Doe dit met Porsche snelheid, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.