Opwarmrit 2019

LET OP INSCHRIJVING IS VOL, HET IS NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE MELDEN!

Informatie

De goede samenwerking met Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht heeft ertoe geleid dat we u dit jaar kunnen uitnodigen voor de 10e editie van de PCH Opwarmrit op: ZONDAG 24 MAART 2019.

De organisatie in de personen van Elly en Jur de Graaf gaan dit samen met u vieren met weer een prachtige route voor onze Porsches. Dit alles natuurlijk omringt met de uitstekende verzorging die u van ons gewend bent.

Verrassing

Met dank aan de Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht ontvangt u in uw goedgevulde goodiebag deze keer een klein cadeautje als verassing. Een leuk begin van uw bezoek aan de showroom in Eindhoven waar de start van de 10e Opwarmrit zal zijn. Niet helemaal een verrassing meer, maar wel verassend mooi is de nieuwe 911-992 die voor deze dag een centrale plaats gaat krijgen in de showroom. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie eens rustig rondkijken naar al het moois wat Porsche ons te bieden heeft.

Molenrit

Rond de klok van 11:30 uur is het tijd om aan de hand van het uitgebreide routeboek in onze Porsches te stappen en proberen de eindlocatie van de dag te bereiken met daarbij aan alle opdrachten en antwoorden op de juiste wijze voldaan te hebben. Voor de een ’n uitdaging en voor de andere wat meer een bijzaak. Hoe dan ook iedereen zal ongetwijfeld gaan genieten van het prachtige Brabantse landschap, waarin deze keer de molens centraal zullen staan. Wist u dat er in Noord-Brabant nog zeker 130 werkende wind- en watermolens zijn?

De Finale

De rit zal worden afgesloten bij De Hertogin van Brabant, een van die prachtige korenmolens die u langs de route heeft zien staan. U wordt in een gezellige ambiance ontvangen met muziek en een drankje, en na de prijsuitreiking kunt u gaan genieten van een uitgebreid buffet.

Programma

  • 10.30 uur - Inschrijven bij Porsche Centrum Eindhoven (De Scheper 305, Oirschot)
  • 11.30 uur - Start Opwarmrit
  • 16.30 - 17.00 uur - Aankomst bij de Korenmolen (Parallelweg 8 Drunen)
  • 18.00 uur - Start buffet
  • 19.00 uur - Einde evenement

Kosten

Deelname aan deze dag kost u € 60,- per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar € 15,- Per kind. Dit is inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak.
  • Routeboek, 1 goed gevulde goodiebag met ‘n verrassing.
  • Uitgebreid buffet inclusief drank (dranken uit het Hollands arrangement)

Bestel uw tickets in de Porsche24 App, bijgaand de link:

https://porsche24.porsche.nl/share/5c3b68f28d784645a05ac48a2d5e7807

Graag tot ziens op zondag 24 maart 2019!