Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Open dag werkplaats

Destination: New job bij
Porsche Centrum Eindhoven

1 oktober 2022 | 10:00-15:00 uur

Porsche Centrum Eindhoven is dé Porsche dealer van Noord-Brabant. Als één van de acht officiële erkende Porsche dealers van Nederland komen passie, persoonlijkheid en topkwaliteit bij ons samen voor de aanschaf en service van uw Porsche. En sinds 2015 mogen wij ons trots official Porsche Classic Partner noemen. De liefde voor uw vintage Porsche is bij ons altijd wederzijds.

Destionation: New job
Zijn sportwagens helemaal jouw ding en heb je een passie om hieraan te sleutelen? Dan bieden wij je een uniek inkijkje in onze veelzijdige werkplaats en wie weet binnenkort jouw nieuwe werkplek! 

Kijk mee met onze monteurs en misschien wel je toekomstige collega’s, of loop even mee met onze Schadespecialisten of Service Adviseurs. Naast een rondleiding in onze huidige werkplaats, vertellen we je ook graag meer over de toekomst. Kortom, een geweldige ervaring om ons bedrijf, onze medewerkers en moderne werkplaats van Porsche Centrum Eindhoven te leren kennen. 

Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan via www.porschecentrumeindhoven.nl/opendag

We maken graag kennis met jou! 

kopie-van-pgz-29-1-klein.jpg
porsche-4-1-klein.jpg
ps22pwsid0001-rgb-klein.jpg

De plannen van Porsche Centrum Eindhoven
Eind 2022 zal gestart worden aan de bouw van een nieuw hoofdstuk in de decennialange historie van Porsche in Noord-Brabant. Aan de Heusdensebaan in Oisterwijk zal een volledig nieuw te bouwen dealerbedrijf verrijzen, onder de naam Porsche Centrum Brabant. Het wordt maar liefst 2,5 keer zo groot en uiteraard uitgevoerd in de nieuwe Destination Porsche huisstijl.

Porsche Centrum Eindhoven. De sportiefste Porsche dealer.

2201-220727-concept-pcb-rvt-5.png
2201-220727-concept-pcb-rvt-4.png

Vacatures Porsche Centrum Eindhoven

Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht zijn dé Porsche dealers van Noord-Brabant en Limburg. Ter versterking van ons team zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je nieuwsgierig naar alle openstaande vacatures? Bekijk ze hier!

Over ons

Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht zijn onderdeel van PGZ. Dé specialist in het premium automotive segment van Noord-Brabant en Limburg. Hier komt passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. Bij ons kan iedereen terecht voor een ruim aanbod van nieuwe Porsches en Porsche Occasions, service en onderhoud. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.


Alvast je toekomstige collega's ontmoeten? Dat kan hier