Porsche Eindhoven - Occasion Weekend 2018

Bezoek op 21 en 22 april ons jaarlijkse occasion weekend!

Graag nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse traditie: het Porsche Occasion Weekend. Tijdens dit weekend staat onze showroom extra vol met meer dan 70(!) prachtige Porsche occasions en klassiekers, voorzien van de hoge kwaliteit en garanties die u van de 'experts in occasions' mag verwachten.

Met zoveel occasions op één locatie is dit weekend het optimale moment om te zien of uw Porsche droom deze lente uit kan komen. Onze Verkoop Adviseurs en Gastvrouwen staan klaar om u van advies, koffie en/of een leuk gesprek over mooie auto's te voorzien. Heeft u interesse in een van de occasions? Dan kunnen wij u uiteraard snel van een mooi inruilvoorstel en een scherp aanbod voorzien.

Wij kijken uit naar uw komst!

De openingstijden van dit gezellige en mooie weekend zijn:

  • zaterdag 21 april: 09:30 tot 16:30 uur
  • zondag 22 april: 10:00 tot 16:00 uur

Ons adres is:

Porsche Centrum Eindhoven
De Scheper 305
5688HP Oirschot

Wilt u alvast een kijkje nemen in ons aanbod Porsche Approved Occasions? Of bent u op zoek naar meer informatie over het Approved garantielabel of onze Porsche Classic Partner status? In de onderstaande slider treft u snelkoppelingen naar al deze onderwerpen.

Occasion Weekend

Voorraad Occasions

Bij Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht, de 'experts in occasions', staat altijd een grote voorraad Porsche occasions klaar om dromen waar te maken. Van de mooiste klassiekers tot de meest recente modellen en van Boxster tot Cayenne; het aanbod is niet alleen groot maar ook erg breed. Bovendien vinden wij dat bij 'zo goed als nieuwe' occasions ook idem service hoort.

Bekijk via onderstaande button onze actuele voorraad.

Bekijk de voorraad

Porsche Approved Garantie

Met Porsche Approved kunt u niet alleen van een technisch perfecte auto, standaard voorzien van 1 jaar Porsche Approved Garantie, genieten, maar ook van puur rijplezier.

U zult in uw nieuwe Porsche Approved Occasion van elke kilometer gaan genieten. Dat kunnen we u alvast garanderen. En dat worden beslist meer kilometers dan u denkt. Niet alleen daarom staat een Porsche van nature behalve voor dynamiek en rijplezier ook voor duurzaamheid en waardevastheid. Porsche Approved biedt daarom – behalve een gecertificeerde auto – een garantie die perfect op een Porsche is afgestemd. Hiermee rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet.

Approved Garantie

Porsche Classic Partner

Porsche Centrum Eindhoven is officieel Porsche Classic Partner en is daarmee officieel door Porsche AG erkent als Classic specialist. U bent bij ons dus gecertifieerd op het juiste adres voor de aanschaf van een klassieke Porsche of het onderhoud ervan. Net als bij nieuwe en jong gebruikte Porsches geldt dus ook bij klassiekers: de beste Porsche specialist herkent u aan de rode Porsche letters op de gevel.

Via onderstaande button leert u onze Classic specialisten kennen en ziet u welke Classic services wij bieden.

Meer informatie

Occasions op Belgisch kenteken

Met nagenoeg heel de zuiderlijke grensstreek als ons rayon zijn Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht tevens experts qua levering op Belgisch kenteken. Dus bent u woonachtig in België en ziet u een occasion waar u interesse in heeft? Dat is voor ons geen probleem, we leveren de auto zonder problemen voor u af volledig geregistreerd en klaar om te rijden. De prijzen op onze website reflecteren de Nederlandse prijs, inclusief alle bijbehorende belastingen. Bent u op zoek naar de prijs op Belgisch kenteken? Dan verwijzen wij u graag naar onze Vroom.be pagina, waarop wij reeds alle auto's voor u omgerekend hebben. Heeft u vragen over hoe deze prijzen tot stand gekomen zijn en welke mogelijkheden we hebben? Dan helpen onze Verkoop Adviseurs u graag verder.

Vroom.be