Experience Porsche Eindhoven

- Oirschot,

Experience Porsche Eindhoven.

Hét weekend voor jong en oud.

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei bent u van harte welkom bij de tweede editie van ‘Experience Porsche Eindhoven’. Tijdens dit weekend organiseren wij diverse activiteiten en kunt u op vele manieren het unieke Porsche gevoel ervaren.

Stap samen met onze instructeurs in een Porsche en maak in de Driving Experience kennis met de indrukwekkende (rij)eigenschappen van onze modellen, van de geweldige 718-reeks tot aan de nieuwe, iconische 911. Modellen en ritten o.b.v. beschikbaarheid. Neem een kijkje in onze werkplaats, waar onze monteurs u door middel van korte workshops kennis laten maken met een aantal van hun werkzaamheden en de technologie die zich in een Porsche bevind. Want hoe zit het hybride-systeem nu precies ingebouwd? Hoe is de iconische 6-cilinder boxermotor ingebouwd in een moderne 911? Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten bij kleine schades? Op al deze zaken en nog veel meer krijgt u dit weekend een antwoord.

Essentieel voor de uitstraling van een Porsche is de lak. In de showroom stralen, en glanzen, de kleuren u tegemoet. Met het juiste onderhoud is dat na een aantal jaar en vele plezierige kilometers nog steeds het geval. Onze specialisten van ProTech Midden-Brabant leggen u graag uit hoe dat onderhoud gedaan kan worden, van een uitgebreide lakbehandeling tot aan tips voor het correct wassen en schoonmaken van uw auto. Een weekend voor jong én oud zou niet die naam dragen als ook jonge Porsche fans niet welkom waren. In een speciale Kids Corner kunnen zij zich uitstekend vermaken terwijl u de andere activiteiten aan het bezoeken bent.

Speciaal voor dit weekend tonen wij een grote collectie Porsche Approved Occasions. Maakt u uw droom waar en rijdt u de zomer tegemoet in een eigen Porsche? Dit is hét weekend om daar eens over te praten en een voorstel op maat te krijgen. Porsche Centrum Eindhoven heeft diverse sportieve merkambassadeurs die uiteraard niet mogen ontbreken op een mooi weekend als Experience Porsche Eindhoven. Onderstaand treft u het tijdschema wanneer u ze kunt ontmoeten:

  • Zevenvoudig Glory Heavyweight Wereldkampioen Rico Verhoeven wacht u op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 14:00  voor een echte ‘staredown’. Wie durft?
  • Freestyle voetballer en YouTube- en TV ster Soufiane Touzani daagt u zondag 26 mei tussen 14:30 en 15:30 uit om een ‘panna’ te maken.
  • Gezond en fit door het leven gaan? Op zaterdag en zondag tussen 11:30 en 12:30 staat Fajah Lourens klaar om u daar meer over te vertellen.


Bovenstaande, en nog veel meer, maken Experience Porsche Eindhoven op 25 en 26 mei een geweldig weekend om ons merk, ons bedrijf en onze mensen (beter) te leren kennen. U bent van harte uitgenodigd en wij kijken uit naar uw bezoek! Rijdt u al Porsche? Registreer dan uw aanwezigheid in de Porsche24 app (zie achterzijde) en scoor punten met uw bezoek.

Openingstijden:

Zaterdag 25 mei 09:30 – 17:00 uur
Zondag 26 mei 10:30 – 17.00 uur

Bent u aanwezig?
Boek dan uw (gratis) ticket in Porsche24 en spaar punten: https://porsche24.porsche.nl/share/9e2463bb5b01428cabd7c44d915797c1