Onze voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus - Porsche Centrum Eindhoven
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Eindhoven
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305

5688 HP Oirschot

T: 088 - 8 911 911

info@porschecentrumeindhoven.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Onze voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus

17 maart 2020

Oirschot, 

Dit zijn onze voorzorgsmaatregelen
Onze showroom is open voor u (op afspraak)

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

U bent van harte welkom in de showroom en werkplaats
Onze gastvrouwen, verkoop- en serviceadviseurs heten u tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom. Om ons team in staat te stellen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, verzoeken wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken. Tijdens uw bezoek is ons team extra alert op persoonlijke hygiëne. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op twee meter afstand. Ook u verzoeken we vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

Maak gebruik van de haal- en brengservice
Ook onze monteurs nemen wanneer zij aan uw Porsche werken alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarnaast wordt uw Porsche na de werkzaamheden volledig nagelopen en nemen we de handgrepen, het stuur en de versnellingspook extra af om de risico’s te beperken. Kunt of wilt u uw auto niet brengen? Onze chauffeurs werken met handschoenen en hebben veiligheidsinstructies gehad om de risico’s tijdens onze haal-en brengservice zo veel mogelijk te beperken.

Heeft u zich ingeschreven voor een evenement?
Het aangescherpte beleid leidt ertoe dat alle geplande evenementen, zoals de PCH Opwarmrit (zondag 22 maart) en het Special Occasion Weekend (27, 28 en 29 maart) zullen worden uitgesteld of afgelast. Mocht u ingeschreven staan bij een specifiek evenement, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte van de nieuwe datum zodra deze bij ons bekend is.

Indien u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/ of koorts verzoeken wij u vriendelijk om een van onze showrooms niet te bezoeken. 

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens in onze showroom in Oirschot en Maastricht-Airport.

Met vriendelijke groet,

Ad Geerts
Luc Vanderfeesten