Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

De best mogelijke service

14 december 2020

De best mogelijke service.
Ook tijdens de lockdown.

 

 

UPDATE 24-02-2021
Zowel de showroom als de werkplaats is uitsluitend geopend op afspraak.

 

 

 


UPDATE 14-12-2020

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de showrooms van Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht tijdelijk gesloten. De werkplaats is wel geopend, uitsluitend op afspraak. Wij zullen er alles aan doen om u de allerbeste service te blijven bieden.

Openingstijden werkplaats
Tijdens de lockdown gelden er aangepaste openingstijden voor de werkplaats. De werkplaats is uitsluitend op afspraak geopend. Klik hier voor het maken van een werkplaatsafspraak. 

  • Maandag tot en met vrijdag: 8.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag: 9.30 - 16.30 uur
  • Zondag: gesloten

Heeft u interesse in een van onze modellen?
Op de website vindt u een actueel aanbod aan nieuwe Porsches en Porsche Approved Occasions. Bij interesse kunt u (video)bellen met een van onze verkoopadviseurs, een vraag stellen via de website, of een proefrit aanvragen. Bekijk het aanbod aan Porsche Approved Occasions en bekijk het aanbod aan nieuwe Porsches.

Wilt u een Porsche kopen?
Onze verkoopadviseurs kunnen u thuis bezoeken en u van alle informatie en mogelijkheden voorzien. Eventueel nemen ze daarbij de auto van uw keuze mee. Een proefrit behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard gebeurt alles geheel volgens de RIVM voorschriften. U kunt op de website aangeven interesse te hebben in een afspraak/proefrit. U wordt daarna gebeld door een van onze verkoopadviseurs om een afspraak in te plannen.

Heeft u een werkplaatsafspraak?
Uw afspraak kan gewoon doorgaan op de afgesproken datum en tijdstip. Het wachten tijdens uw afspraak is helaas niet mogelijk. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van vervangend vervoer. 

Wilt u een werkplaatsafspraak maken?

Heeft u nog geen werkplaatsafspraak maar wilt u deze wel graag inplannen? Dit kan eenvoudig en snel via de website. Klik op de link voor het maken van een werkplaatsafspraak bij Porsche Centrum Eindhoven of bij Porsche Centrum Maastricht.

Wilt u een product bestellen?
Wilt u een product bestellen voor u of uw Porsche? Dat kan deze maand met 10% korting. Stuur het product uit de Porsche Shop naar info@porschecentrumeindhoven.nl of info@porschecentrummaastricht.nl wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarligt en kan worden opgehaald aan de receptiebalie.

Overige maatregelen
De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij onverminderd de richtlijnen van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen.

  1. We begroeten u contactloos.
  2. We houden 1,5 meter afstand.  
  3. We dragen een mondkapje en verzoeken u dat ook te doen.
  4. Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
  5. Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
  6. We ontsmetten voor gebruik uw eventuele vervangende vervoer.
  7. We zorgen voor extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
  8. We accepteren alleen pinbetalingen om zo fysiek contact te vermijden.
  9. Als u klachten heeft die passen bij corona, verzoeken we u om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.


Mocht u een andere vraag hebben bel dan naar:

  • Porsche Centrum Eindhoven: +31 (0) 888 911 911
  • Porsche Centrum Maastricht: +31 (0) 43 8000 911

Wij hopen u snel weer met een grote glimlach te mogen ontvangen in onze showrooms.

Met sportieve groet,

Ad Geerts
Luc Vanderfeesten