De stoelenPanamera Turbo

De stoelen

Voorstoelen

De voorstoelen zijn comfortabel en bieden steun in snel gereden bochten, zonder dat u zich erin opgesloten voelt. De zithoogte, de schuine stand van zitting en rugleuning alsmede de lengteverstelling zijn elektrisch verstelbaar

Comfortstoelen

De Panamera Turbo is voorin uitgerust met 14-voudig elektrisch verstelbare comfortstoelen inclusief Memory Pakket. Daarnaast beschikken ze over een zittingverlenging en een 4-voudig verstelbare lendensteun voor bestuurder en bijrijder. De geheugenfunctie slaat behalve de instelling van de stoelen ook die van de stuurkolom, de beide buitenspiegels en andere individuele voertuiginstellingen op.

Adaptieve sportstoelen

De tegen meerprijs leverbare 18-voudig elektrisch verstelbare adaptieve sportstoelen inclusief Memory Pakket bieden een nog betere zijdelingse steun omdat de zijwangen van het zitkussen en de rugleuning iets verhoogd zijn. Ze zijn elektrisch verstelbaar en bieden comfort tijdens lange ritten en optimale zijdelingse steun in bochten.

Zitplaatsen achterin

Het belangrijkste kenmerk: het zijn er 2. Met veel been- en hoofdruimte en een zeer goede zijdelingse steun, zelfs in snel gereden bochten. Zonder aan comfort te verliezen. Tegen meerprijs zijn alle Panamera modellen eveneens leverbaar met comfortstoelen achterin. Met elektrisch verstelbare rugleuning, in lengte verstelbare zitting en lendensteun. Daarbij bestaat de mogelijkheid – afhankelijk van de uitvoering – om de bijrijdersstoel vanuit het achtercompartiment te verstellen. In combinatie met de adaptieve sportstoelen voorin worden ook de stoelen achterin uitgevoerd als sportstoelen – met verhoogde zijwangen.

Stoelverwarming en stoelventilatie

De voorstoelen van de nieuwe Panamera 4S modellen zijn voorzien van stoelverwarming. Bij de Panamera Turbo zijn ook de zitplaatsen achterin voorzien van stoelverwarming. Deze brengt de zitting en rugleuning van de stoel op een aangename temperatuur. De als meeruitvoering leverbare stoelventilatie werkt via een actieve ventilatie van de geperforeerde middenbaan van zitkussen en rugleuning en zorgt voor een aangenaam klimaat – zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

Massagefunctie

Tegen meerprijs zijn de comfortstoelen voorin en achterin ook leverbaar met massagefunctie. Tien luchtkussens in de rugleuning van elke stoel masseren de rugspieren. U kunt hierbij kiezen uit 5 programma’s in 5 intensiteiten. Voor een nog hoger zitcomfort, vooral tijdens lange ritten.

Idee Panamera

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

De motoren

8-traps Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Traction Management (PTM)

Onderstel

Achterasbesturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Dynamic Chassis Control Sport (P

Wielen

SPORT stand

Sport Chrono Pakket incl. rijmodus-schak

Remsysteem

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Led-koplampen incl. Porsche Dynamic Ligh

Led-matrixkoplampen incl. Porsche Dynami

Nachtzichtassistent

Adaptieve cruise control (ACC)

Porsche InnoDrive incl. adaptieve cruise

Rijstrookwisselhulp met afslaghulp

Lane Assist incl. verkeersbordherkenning

ParkAssistent incl. achteruitrijcamera e

Panoramadak

Interieur

Porsche Rear Seat Entertainment

Instrumentenpaneel

De stoelen

4-zone automatische airconditioning incl

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® 3D High-End Surround Sound-Sy

Porsche Communication Management (PCM) i

Connect Plus

Diensten

Connect-apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment