Sport Chrono Pakket incl. rijmodus-schakPanamera Turbo

Sport Chrono Pakket incl. rijmodus-schak

Adrenaline middels een druk op de knop: het Sport Chrono Pakket zorgt voor een nog sportievere afstelling van het onderstel, de motor en de transmissie Dit pakket bestaat uit een digitale en een analoge stopwatch, de weergave van de langsen dwarsversnelling in het instrumentenpaneel en een performance-indicatie van de rondetijden op het display van het Porsche Communication Management (PCM).

Nieuw is de van de 918 Spyder afgeleide rijmodus-schakelaar met SPORT Response knop op het stuurwiel. Hiermee kunt u kiezen uit 4 rijmodi: Normal, SPORT, SPORT PLUS en Individual, waarmee u de auto nog beter kunt afstemmen op uw persoonlijke rijstijl.

Al in de SPORT stand reageert de nieuwe Panamera nog dynamischer en is het rijgedrag nog directer. In de SPORT PLUS stand reageert de motor nog directer. De toerentalbegrenzing wordt strakker afgesteld. Porsche Active Suspension Management (PASM) en Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) zorgen ervoor dat de schokdempers strakker worden afgesteld en het insturen in bochten directer verloopt. De adaptieve luchtvering zet de auto op het lage niveau en schakelt over op een hardere dempingskarakteristiek. Ook de achterasbesturing reageert nog directer. Een andere functie, Launch Control, zorgt voor optimaal accelereren vanuit stilstand.

De stopwatch op het dashboard geeft de gemeten tijd of desgewenst de actuele tijd weer. Voor de weergave, het opslaan en de analyse van rondetijden en de tijden van andere trajecten wordt het Porsche Communication Management (PCM) uitgebreid met de performance-indicatie.

SPORT Response

Met de knop in het midden van de rijmodus- schakelaar worden de motor en de versnellingsbak voorbereid op een snelle vermogensafgifte – bijvoorbeeld om in te halen.

Dat betekent: een maximale respons – ca. 20 seconden lang.

PSM Sport

In combinatie met het Sport Chrono Pakket wordt het Porsche Stability Management (PSM) uitgebreid met een Sport modus. Deze maakt een duidelijk sportievere rijstijl mogelijk, terwijl het PSM op de achtergrond actief blijft. Voor een nog betere rijervaring.

Idee Panamera

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

De motoren

8-traps Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Traction Management (PTM)

Onderstel

Achterasbesturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Dynamic Chassis Control Sport (P

Wielen

SPORT stand

Sport Chrono Pakket incl. rijmodus-schak

Remsysteem

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Led-koplampen incl. Porsche Dynamic Ligh

Led-matrixkoplampen incl. Porsche Dynami

Nachtzichtassistent

Adaptieve cruise control (ACC)

Porsche InnoDrive incl. adaptieve cruise

Rijstrookwisselhulp met afslaghulp

Lane Assist incl. verkeersbordherkenning

ParkAssistent incl. achteruitrijcamera e

Panoramadak

Interieur

Porsche Rear Seat Entertainment

Instrumentenpaneel

De stoelen

4-zone automatische airconditioning incl

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® 3D High-End Surround Sound-Sy

Porsche Communication Management (PCM) i

Connect Plus

Diensten

Connect-apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment