Het Panamera Sport Turismo ideePanamera 4 E-Hybrid Sport Turismo

Het Panamera Sport Turismo idee

Mogen we u voorstellen aan een sportwagen. Een sportwagen die alles biedt wat u nodig heeft. Voor uw werk. In het dagelijks leven. En daarbuiten. Zit uw agenda vol met projecten? Zijn er nog plaatsen die u wilt bezoeken? Een sportieve uitdaging wellicht? Laten we gaan.

Accepteren, implementeren, presteren. Dat is het Panamera Sport Turismo principe. Een ongekend sportieve auto, zeer geschikt voor dagelijks gebruik en met vernieuwend design dat zelfs buiten Porsche de lat hoger legt. Wat is zijn segment? Dat is er niet. Zelfs geen niche. Hij wil zich liever op de weg bewijzen.

Met een nieuwe generatie aan krachtbronnen. Hij wil conventies doorbreken. Is het een echte Porsche? Is het een atypische Panamera? De nieuwe Panamera Sport Turismo bepaalt vooral zelf wat hij is.

Ideaal voor mensen die niet wachten op aanwijzingen. Voor iedereen die de moed heeft om iets nieuws te beginnen. En dan het liefst meteen.

De nieuwe Panamera Sport Turismo. Pionier.

De nieuwe Sport Turismo modellen belichamen het Panamera principe dat performance en comfort elkaar niet in de weg hoeven te zitten. Hetzelfde geldt voor zijn dynamiek en efficiency – die voor onze ingenieurs in gelijke mate meetellen.

En dat mag zo zijn, maar in de Sport Turismo uitvoering gaat de nieuwe Panamera nog een stap verder, en niet alleen wat betreft het design. In plaats van compromissen te sluiten, weet hij een dynamische en stijlvolle balans te vinden tussen werk, gezin, vrije tijd en rijplezier. 4+1 stoelopstelling. Veel hoofd- en beenruimte. Grote laadruimte – bijvoorbeeld voor presentatiematerialen, racefietsen of reisbagage. Of voor die speciale VIP: uzelf.

Onderstelregelsystemen zoals Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) en achterasbesturing, vergroten het rijplezier en de veiligheid. Hulpsystemen als Porsche InnoDrive maken het rijden veiliger en comfortabeler. Via Porsche Connect zijn alle Panamera Sport Turismo modellen aangesloten op de digitale snelweg. Precies wat je mag verwachten op weg naar de toekomst.

De grootste krachtbron aller tijden? Ons verbeeldingsvermogen. En de moed om ideeën te verwezenlijken.

Porsche E-performance

Het Panamera Sport Turismo idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

De motoren

Nieuwe 8-traps Porsche Doppelkupplung (P

Porsche Traction Management (PTM)

Onderstel

Achterasbesturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Dynamic Chassis Control Sport (P

Wielen

SPORT stand

Sport Chrono Pakket met rijmodus-schakel

Remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Led-koplampen met Porsche Dynamic Light

Led-matrixkoplampen met Porsche Dynamic

Nachtzichtassistent

Adaptieve cruise control (ACC)

Porsche InnoDrive met adaptieve cruise c

Rijstrookwisselhulp met afslaghulp

Lane Assist met verkeersbordherkenning e

ParkAssistent met achteruitrijcamera en

Panoramadak

Interieur

Porsche Rear Seat Entertainment.

Instrumentenpaneel

De stoelen

Bagageruimte

4-zone automatische airconditioning met

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® High-End 3D Surround Sound-Sy

Porsche Communication Management (PCM) i

Connect Plus

Diensten

Connect-apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment