De stoelenPanamera 4 E-Hybrid Sport Turismo

De stoelen

Voorstoelen

De voorstoelen zijn comfortabel en bieden steun in snel gereden bochten, zonder dat u zich erin opgesloten voelt. De zithoogte, de schuine stand van zitting en rugleuning alsmede de lengteverstelling zijn elektrisch regelbaar.

Comfortstoelen

De Panamera Turbo Sport Turismo en de Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo zijn voorin uitgerust met 14-voudig elektrisch verstelbare comfortstoelen met Memory Pakket. Daarnaast beschikken ze over een zittingverlenging en een viervoudig verstelbare lendensteun voor bestuurder en bijrijder. De geheugenfunctie slaat behalve de instelling van de stoelen ook die van de stuurkolom, de beide buitenspiegels en andere individuele voertuiginstellingen op.

Adaptieve sportstoelen

De tegen meerprijs leverbare 18-voudig elektrisch verstelbare adaptieve sportstoelen met Memory Pakket bieden een nog betere zijdelingse steun omdat de zijwangen van het zitkussen en de rugleuning iets zijn verhoogd. Ze zijn elektrisch verstelbaar en bieden comfort tijdens lange ritten en optimale zijdelingse steun in bochten.

Zitplaatsen achterin

De nieuwe 4+1 stoelopstelling biedt standaard ruimte aan drie passagiers achterin. De twee buitenste stoelen achterin zijn volwaardige zitplaatsen met veel been- en hoofdruimte en een zeer goede zijdelingse steun, zelfs in snel gereden bochten. Zonder aan comfort te verliezen. Tegen meerprijs is een ‘klassieke’ vierzitter-stoelopstelling mogelijk wanneer u ervoor kiest om comfortstoelen achterin te laten plaatsen.

Stoelverwarming en stoelventilatie

De voorstoelen van de nieuwe Panamera 4S Sport Turismo zijn voorzien van stoelverwarming. Bij de Panamera Turbo en de Panamera Turbo S E-Hybrid zijn ook de zitplaatsen achterin voorzien van stoelverwarming. Deze brengt de zitting en rugleuning van de stoel op een aangename temperatuur. De tegen een meerprijs leverbare stoelventilatie werkt via een actieve ventilatie van de geperforeerde middenbaan van zitkussen en rugleuning en zorgt voor een aangenaam klimaat – zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

Massagefunctie

Tegen meerprijs zijn de comfortstoelen voorin en achterin ook leverbaar met massagefunctie. Tien luchtkussens in de rugleuning van elke stoel masseren de rugspieren. U kunt hierbij kiezen uit vijf verschillende programma’s in vijf intensiteiten. Voor een nog hoger zitcomfort, vooral tijdens lange ritten.

Porsche E-performance

Het Panamera Sport Turismo idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

De motoren

Nieuwe 8-traps Porsche Doppelkupplung (P

Porsche Traction Management (PTM)

Onderstel

Achterasbesturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Dynamic Chassis Control Sport (P

Wielen

SPORT stand

Sport Chrono Pakket met rijmodus-schakel

Remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Led-koplampen met Porsche Dynamic Light

Led-matrixkoplampen met Porsche Dynamic

Nachtzichtassistent

Adaptieve cruise control (ACC)

Porsche InnoDrive met adaptieve cruise c

Rijstrookwisselhulp met afslaghulp

Lane Assist met verkeersbordherkenning e

ParkAssistent met achteruitrijcamera en

Panoramadak

Interieur

Porsche Rear Seat Entertainment.

Instrumentenpaneel

De stoelen

Bagageruimte

4-zone automatische airconditioning met

BOSE® Surround Sound-System

Burmester® High-End 3D Surround Sound-Sy

Porsche Communication Management (PCM) i

Connect Plus

Diensten

Connect-apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment