Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Eindhoven is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Formule 1 Dutch Grand Prix

Op 25, 26 en 27 augustus 2023 is het weer zo ver: dan reist de Formule 1 opnieuw af naar CM.com Circuit Zandvoort. Met twee waanzinnige overwinningen van Max Verstappen de afgelopen jaren, met als resultaat twee keer zijn titel als wereldkampioen en de strijd die nu alweer opnieuw gestreden wordt belooft dit jaar nóg spannender, nóg competitiever en nóg intenser dan ooit te worden!

Aanwezigen kunnen ook rekenen op een spectaculair programma én Porsche-beleving. Want naast de Formule 1 geniet u dit weekend onder andere óók van de W-Series en de Porsche Supercup, de koningsklasse van de Porsche merkencups.

Als Porsche rijder kunt u bij dit fantastische weekend aanwezig zijn. Pon, onze importeur van Porsche in Nederland, is officieel Event Supporter van de F1 Heineken Dutch Grand Prix 2023. Om die reden kunnen wij u het speciale 3-daagse Ben Pon F1 Hospitality arrangement aanbieden. Er zijn slechts een gelimiteerd aantal arrangementen beschikbaar.

·        Ben Pon F1 Hospitality Arrangement
Dit arrangement geeft recht op 1 e-ticket op vrijdag 25 augustus, zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus. Naast het spectaculaire uitzicht vanuit de Ben Pon Tribune heeft u alle dagen toegang tot alle Pon-faciliteiten zoals de Park & Bike en de Ben Pon Lounge, waar u tevens ook terecht kunt voor catering. Na het historische raceweekeind wordt er een Limited Edition F1 Gazelle fiets bij u thuisbezorgd!

 De prijs van een Ben Pon F1 Hospitality arrangement is € 1.784,10,- per persoon (€ 1.590,- excl. BTW).

De kaarten.
Eén Ben Pon Arrangement bevat 3 tickets (vrijdag, zaterdag en zondag). Het is mogelijk om iedere dag een andere persoon de Dutch Grand Prix te laten bezoeken.

Bestellen.
U kunt uw tickets aanschaffen via Porsche24 of via de eventpagina en er zijn maximaal 4 tickets te bestellen per account. Wij zullen nog persoonlijk contact met u opnemen voor de definitieve registratie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Porsche Centrum Eindhoven via:
Ellen van den Heuvel via 0888911909 of via ellen@porschecentrumeindhoven.nl
Richelle van der Ende via 0888911935 of via richelle.van.der.ende@pgz.nl